Zagrajmy w...
Gry, które się nie starzeją - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Gry, które się nie starzeją (/showthread.php?tid=2482)

Pages: 1 2 3

RE: Gry, które się nie starzeją - LamaTiVi - 23-03-2013 00:07

Wormsy, są cudne ostatni ten remake cudowny praktycznie nic nie musieli zmieniać, ja lubie sobie czasem wrócić też do sąsiadów z piekła rodem, age of empires III

RE: Gry, które się nie starzeją - taslop95v - 04-04-2013 10:52

Gra która się nie starzeje, może nie jest aż tak stara no, ale Medal of Honor Alied Assault, Call of Duty ;)

RE: Gry, które się nie starzeją - bunieksb - 17-04-2013 09:53

Jak dla mnie gry które nigdy sięnie zestarzeją: Ice Tower, Wormsy (ciągle te same tylko usprawniona grafika; no może poza 3D), Heroes of Might and Magic III (z dodatkami), Diablo 2, Pokemon (ciągle to samo z lepszą grafiką), seria Final Fantasy (jestem wielkim fan boy'em).

RE: Gry, które się nie starzeją - CZOLG - 17-04-2013 20:42

hmmm myśle ze taką grą będzie mirror's edge ale na teraz to chyba kapitan pazur i need for speed most wanted (chodzi mi oczywiscie o tego starego) najlepsza fabuła która wciąga i trzyma aż do samego końca niewiele wyścigówek to ma

RE: Gry, które się nie starzeją - kos2 - 18-04-2013 07:48

Cóż wg mnie Gothic 2 nigdy się nie zestarzeje. Ma bardzo uniwersalną grafikę a do tego rozwiniętą fabułę.

RE: Gry, które się nie starzeją - ramzes - 19-04-2013 20:45

Ja moge powrócić do serii Civilization. Dla mnie jest to super gra, uniwersalna bardzo i wciągająca.
A z gatunków klasyków to wygrywają 2 gry - CS 1.6 i Tibia. O tak Tibia to historia, gra zepsuta przez samych twórców, jednak mimo wszystko gra w nią dużo osób. ;P

RE: Gry, które się nie starzeją - Hell_Baron - 19-04-2013 22:49

Jak dla mnie jedną z takich nieśmiertelnych gier jest tytuł Heroes of Might and Magic 3 wraz z dodatkami. Potrafię w niego grać godzinami i mieć wciąż zabawę, a nawet jak wracam do tej gry po kilku tygodniach to mnie nie zawodzi.
Innym takim tytułem może być TES3: Morrowind. Jak dla mnie jeden z najlepszych cRPG, a jeśli chodzi o całą serię to jest na szczycie. Do przejścia gry podchodziłem wielokrotnie jednak nadal jej nie ukończyłem, a na mapie pozostało jeszcze sporo lokacji do odwiedzenia, nie mówiąc już o questach czy NPC'ach.
To teraz może jakiś FPS dla odmiany. Będzie to stary ale jary CS 1.6, który mimo upływających lat trzyma poziom i można się przy nim odprężyć (albo wku***).
Mógłbym jeszcze dorzucić Warcraft, Starcraft BW, Doomy I - II, Settlersów i Civilization.