![]() |
Czytacie... a może piszecie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Literatura (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Thread: Czytacie... a może piszecie? (/showthread.php?tid=291) |
RE: Czytacie... a może piszecie? - Selevan - 28-04-2012 19:48 Dobre osiem lat temu, jako forma podania o przyznanie konta. Później podanie do gildii w owej grze. RE: Czytacie... a może piszecie? - Killed - 18-06-2012 17:11 Tak z innej beczki: piszę wiersze i rymowanki, raczej to zbyt ambitne nie jest, ale kilka tworów skleciłem przez parę lat. Teraz jakoś wena nie dopisuje i nic nowego nie wymyślam. :( Ostatni utwór z cyklu "Denaturat z Komandosem". Denaturat z Komandosem Denaturat, moi mili bogowie olimpu wielbili ambrozją go nazwali bo jego smak poznali Komandosa oni pili i wiecznie żyli w młodości i bez mdłości Komandos z denatem powalają swoim smakiem raz skosztujesz i nigdy nie pożałujesz 2009-04-08 RE: Czytacie... a może piszecie? - atin5555 - 18-06-2012 19:32 I to, i to. Aktualnie jestem redaktorem, w dwóch serwisach internetowych. :) Jeżeli chodzi o czytanie, to jestem jednym z nielicznych osobników w gimnazjum który potrafi przeczytać lekturę. :D RE: Czytacie... a może piszecie? - Darkus - 14-12-2012 19:19 :D ja lektur szkolnych nie czytam. Wole inne książki? :D Ja jestem recenzentem na odwyku, bez weny i chęci do pisania... RE: Czytacie... a może piszecie? - TheIntelPL - 17-12-2012 20:28 Mogę wam powiedzieć, że w wieku 8 lat zaczynałem pisać jakieś opowiastki dobre dla dzieci na dobranoc, w których to baba Jaga porywa małe dzieci i gotuje je w wielkim kotle.Te opowiadanka były na pół kartki A4 pisane dużą czcionką.Szybko z tym skończyłem i jak ukończyłem 12 lat znów zaczęłem pisać, tylko tym razem o świecie fantasy.Opowiadania o świecie fantasy miały do 6-7 stron A4 i nigdy nie miałem zamiaru ich dokończyć z jednego powodu, z lenistwa.Teraz mam lat 14, i czytam wszystkie opowiadania jakie kiedykolwiek napisałem i twierdzę, że te które napisałem jak miałem 8 lat, były ciekawsze od tych które pisałem w wieku 12 lat. ;-; RE: Czytacie... a może piszecie? - Darkus - 08-01-2013 18:18 Coś jak moje "Recenzje". 1 gimnazjum,recenzja Team Fortress 2... Kominek po 5 minutach. Już wole na luzie pisać niż być ultra poważny jak wtedy... RE: Czytacie... a może piszecie? - Szukajka - 26-04-2013 21:26 Ja piszę takie mini opowiastki z życia człowieka w Minecraft! Ogólnie piszę dobrzę i stylistycznie i ortograficznie i teksty moje budzą ogólny pozytyw wśród czytających! Także reasumując jestem pro pod tym względem no i duży + za opowieści z Minecraft :) RE: Czytacie... a może piszecie? - 05mateo10 - 13-05-2013 13:39 Jeśli chodzi o czytanie to oprócz szkolnych lektur, lubiłem komiksy. Bardzo mi się podobał komiks TWD. Żałuję, że najpierw obejrzałem serial, a później przeczytałem. Jeśli chodzi o pisanie, kiedyś coś napisałem. Choć i tak nie ujrzy to światła dziennego, więc nie ma co o tym gadać. |