![]() |
Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się (/showthread.php?tid=3184) |
RE: Gimperr się sprzedał czy o sprzedawaniu się - kubn2 - 01-04-2013 14:13 Troling i tyle :P BTW Niezły wynik gimper wyciągać jakieś 30k na miesiąc. RE: Gimperr się sprzedał czy o sprzedawaniu się - The Meldero - 01-04-2013 14:41 (01-04-2013 14:13 )kubn2 Wrote: Troling i tyle :P To teraz sobie wyobraź ile zarabia "Smosh" i RayWilliamJohnson... To już możesz policzyć w setkach tysięcy -.- RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Kubacz98 - 01-04-2013 16:06 Nie no nie mówcie, że bierzecie to na poważnie. On robi sobie jaja. A wy zamiast się śmiać robicie z tego wielkie halo. Gimper nie zarabia 20k miesięcznie. Max8, a Smosh zarabia ok 5 milionów rocznie. Chociaż przy PewDiePie'u są dość słabi, bo Pewds zarabia 2 razy więcej. RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Falc00n - 01-04-2013 16:11 Jej, tyle bystrych ludzi w tym temacie, nie dali się nabrać! RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - appareil - 01-04-2013 16:30 Quote:Chociaż przy PewDiePie'u są dość słabi, bo Pewds zarabia 2 razy więcej.PewDiePie ma dużo mniej widzów od Smosha czy RWJ, a jego filmy mają znacznie mniejszy potencjał viralowy, więc bajdurzysz. RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - The Meldero - 01-04-2013 16:39 A ja tam bym chciał zobaczyć jak wielką bekę ma z tego wszystkiego teraz Gimper :D Ja na jego miejscu tarzał bym się ze śmiechu... w8... ja i tak tarzam się ze śmiechu czytając komentarze pod jego filmikami ^^ A on dalej idzie na "pszekur zlym chejtom" i podsyła linki do Trollin' Keepera ^^ RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Kubacz98 - 01-04-2013 16:56 (01-04-2013 16:30 )appareil Wrote:Quote:Chociaż przy PewDiePie'u są dość słabi, bo Pewds zarabia 2 razy więcej.PewDiePie ma dużo mniej widzów od Smosha czy RWJ, a jego filmy mają znacznie mniejszy potencjał viralowy, więc bajdurzysz. To "tylko" 2 miliony, a Pewds wrzuca 60-80 filmów miesięcznie a Smosh... 4. Smoshowi daje to ok 60kk wysw miesięcznie a Pewdsowi 70-120kk. Teraz jeszcze podczas monetyzacji brana pod uwagę częstotliwość wstawiania filmów i hajs się zgadza :D RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Innominatus - 01-04-2013 16:59 @up. widzę że masz pojęcie o czym gadasz, masz, postaw to sobie gdzieś w rogu [spoiler] ![]() RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - appareil - 01-04-2013 17:33 Quote: Pewds wrzuca 60-80 filmów miesięcznieCo skutkuje mniejszym utrzymaniem uwagi (a przez to pozycjonowaniem), zerowym potencjałem viralowym (co zupełnie u siebie pominąłeś) i wysokim tzw. zmęczeniem materiału. A przy monetyzacji nie jest brana pod uwagę ilość wrzuconych filmów, bo monetyzacja to li tylko podpięcie reklam adsense pod filmy. RE: Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się - Infelicity - 01-04-2013 17:44 Sratatatatatatatatatatatata, trolling 1/10, a nie mówiłem? |