![]() |
Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom (/showthread.php?tid=3434) |
RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Lugia007 - 07-08-2013 22:54 Jestem ciekawa co by się stało, gdyby się gdzieś się natknęli w tym stanie na swoich młodych fanów. Może i pora późna, ale wykluczyć tego nie można. RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Ciastkoffy - 08-08-2013 21:34 Graba chciał na streamie przekazać coś w stylu "patrzcie my też jesteśmy ludźmi i umiemy się bawić" tylko z opóźnieniem zdał sobie sprawę z konsekwencji w postaci kopii. Sami zainteresowani jego zachowania nie pochwalają z tego co wywnioskowałem na streamie Mkrr, ba są zniesmaczeni. Swoją drogą Graba gdy idzie w teren nagrywa wszystko i wszystkich, chodź by swój wypad nad nasze rodzime morze z fanami, gdzie nie brakowało podpitych twarzyczek. Taki vloger z powołania. RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Lavos - 09-08-2013 11:18 yahoo Wrote:ani razu nie przesadziliście z procentami lub jeden z waszych znajomych?Moja młodość była zapewne uboga, skoro nie upłynęła pod znakiem szczania do śmietnika. Bawi mnie jedno - to jest ten wysoki poziom, który nie pozwalał rojciowi odpowiedzieć na zaczepki gimpera? Czy nawet wcześniej, na Pyrkonie? RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Infelicity - 09-08-2013 12:04 Nie ma chyba robić tyle szumu i tak raczej wszyscy obecni na forumie wiedzieli, że ich zachowanie może być bardziej prymitywne, gdy zejdą z kamery. Ciekawi mnie natomiast zachowanie tego gościa, najpierw pokazuje to szerokiej publice, później ściąga je z neta. Tylko nie wiem, czy ja tak mam, czy to, w jaki sposób Rojo pada na glebę jest śmieszne? RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Elwood - 09-08-2013 15:07 Faktycznie coś w tym jest. Co do tego Graby; może mu się wydawało, że co dzieje się na streamie, zostaje na streamie? RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - fszeker - 10-08-2013 06:12 Ale graba nawet nie ma stałej widowni z tego co wiem bo sam czasem przyokazji ciekawszych produkcji jego oglądam... Graba chciał się pochwalić światu co zrobił bo wiedział, że wycieknie a teraz się zgrywa, żeby nie było. Zastanawiam się jakie te człowiek ma życie skoro robi codziennie streamy a w tym nawet takie np. po 11 godzin jak ostatnio widziałem. Przy okazji daje linki do działających mirrorów tego filmiku dla ciekawych świata: [ciach] Już usunięte z youtube :/ [/ciach] RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Lugia007 - 11-08-2013 20:17 Linki, przynajmniej na tubie, już nie aktywne. Pewnie ktoś Grabie nakapował o tym temacie. RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - The Rock PL - 12-08-2013 03:18 a niech się bawią nie za moje;) Zdrowie;) RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - Sou - 13-08-2013 09:09 (12-08-2013 03:18 )The Rock PL Wrote: a niech się bawią nie za moje;) Zdrowie;) Jak wyświetlasz filmy czy zaglądasz na stream to może i nawet za twoje:O RE: Rojo pokazuje jak się bawić swoim widzom - The Rock PL - 13-08-2013 14:52 (13-08-2013 09:09 )Sou Wrote:(12-08-2013 03:18 )The Rock PL Wrote: a niech się bawią nie za moje;) Zdrowie;) Racja jak ci się dołożyłem w ilości paru groszy do browaru to mam nadzieje że kaca nie było;) |