![]() |
Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 (/showthread.php?tid=414) |
RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 07-07-2011 10:34 (07-07-2011 08:29 )RomanPL79 Wrote: MW to ma moim zdaniem nie ciekawy multiplayer, bo wolę raczej współpracować z swoimi kompanami (co BF w teorii powinien oferować nie wiem tylko jak będzie w praktyce), a nie lecieć na tak zwaną pałę i do wszystkich strzelać (a taki tryb rozgrywki na muli właśnie preferuje CoD). Spróbuj grać w BC2 bez dołączania do żadnej drużyny w drużynie na takim Heavy Metal na przykład. No chyba, że kampisz. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - RomanPL79 - 07-07-2011 10:42 W BC2 nie grałem na multi (w ostatniego bf'a w jakiego grałem to był BF2) to tam dokładnie nie wiem - było to raczej moje gdybanie, że bf bardziej się nadaje na współprace (w końcu jakieś przejmowanie punktów, itp.) RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 07-07-2011 10:48 (07-07-2011 10:42 )RomanPL79 Wrote: W BC2 nie grałem na multi (w ostatniego bf'a w jakiego grałem to był BF2) to tam dokładnie nie wiem - było to raczej moje gdybanie, że bf bardziej się nadaje na współprace (w końcu jakieś przejmowanie punktów, itp.) Paradoksalnie w MW też są takie tryby, Tyle, że nikt w nie nie gra. Wszyscy grają w "tim detmecz". CoD to szybkie starcia na bardzo ciasnych mapkach(korytarze, zero otwartych przestrzeni itp.). W BC2 jak grasz na podboju to mecz może trwać nawet godzinę. Ale satysfakcja z wygrania - bezcenna :] RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Gik - 07-07-2011 11:09 (06-07-2011 20:08 )Etren Wrote: BF to też multi. Paradoks? Jeżeli CoD po raz enty da ten sam multiplayer to i tak ludzie kupią. A BF3 będzie też miał duuuże wymagania. A CoD zadziała w 60 klatkach na sekundę, a BF3 nie! ŁAŁ!!!111 Znowu - stała klientela, która sprowadza się do kupowania tylko największych hitów, bo tak wypada (Halo, CoD, GTA). A poza tym - wielu tego typu ludzi w ogóle nie gra w singlu. Odpalają grę i od razu włączają multi. Dlatego właśnie wielu ludzi ma wywalone na to, jaką historię opowiada najnowsza część serii. A multi w CoD jest szybszy od tego w BF, a co za tym idzie - bardziej przystępny. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - polnar - 01-08-2011 12:29 Trudno powiedzieć co będzie lepsze, czkolwiek uważam iż Battlefield 3 będzie lepszy ponieważ: Moderm Warfare 3: znów będzie duża dawka emocji ( ale będzie wrażenie, że gdzieś się już to widziało) graficznie nie będzie żadnej rewolucji, będzie tam samo jak w MW2 fabuła - typowo hollywoodzka, czyli dużo akcji, strzelania nie wiadomo po co wrócą misje specjalne ( ale już były w MW2, więc nie będzie to powiew świeżości) no i oczywiście wciągający multiplayer, który od kilku części jest nie zmieniany i po pewnym czasie nudzi Battlefield 3 będzie znacznie ulepszona grafika oraz udźwiękowienie ( wybuchy, wystrzały) poprawiona animacji żołnierzy ( na filmikach robi wrażenie) więcej zniszczalnego otoczenia oraz broni fabuła, powiedzmy realistycznie bazująca na współczesnych konfliktach ( a nie totalny political fiction w MW 2 i 3) oraz multiplayer ,który zbytnio nie będzie odstępował od MW3 Ale oczywiście czas pokaże co będzie lepsze RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 01-08-2011 14:00 (01-08-2011 12:29 )polnar Wrote: Trudno powiedzieć co będzie lepsze, czkolwiek uważam iż Battlefield 3 będzie lepszy ponieważ: Multiplayer BF3 jest całkowicie inny niż MW3. MW3 - pojedynczy żołnierz, samotna walka. BF3 - współpraca, współpraca, współpraca! RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - polnar - 01-08-2011 16:43 Chodziło mi oto że multiplayer w jednej i drugiej grze różniący się rozgrywką - w MW3 będzie nastawiony na pojedynczego gracze (po raz kolejny), a w Battlefield 3 na współpracę drużyny (po raz kolejny), będzie tak samo wciągający. Jak powiedziałem wcześniej czas pokaże, która będzie lepsza. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 06-08-2011 15:20 Aaa, ok. Źle zrozumiałem ;] RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - sony - 16-08-2011 17:31 Jak dla mnie to CoD może być bardzo dobry a nawet lepszy . MW2 Bardzo dobra gra przeszedłem cała i strasznie się nią zachwycałem wiec sądze ze CoD może miło zaskoczyc RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Yankeso - 11-09-2011 09:08 Battlefield 3 stawia na grę zespołową, pojazdy, realizm pola bitwy. CoD: Modern Warfare 3 idzie jeszcze bardziej w fantastykę więcej nieprawdopodobnych scen rodem z Hollywood w stylu rambo. MW3 sprzeda się lepiej nie dlatego że jest lepszą grą choć trudno je tak oceniać, tylko dlatego że ludzie lubią nieprawdopodobne wręcz absurdalne sceny akcji. "Masz poczuć się jak gwiazda filmu". |