![]() |
VVitchaven zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: VVitchaven zamknął konto (/showthread.php?tid=517) |
RE: VVitchaven zamknął konto - Etren - 08-08-2011 17:28 (08-08-2011 13:29 )VebVe Wrote:Quote:Twoje generalizowanie i ślepota już dawno przestały być zabawne, teraz są tylko idiotyzmem.Twoja głupota, trolling i szukanie sensacji na dramatyzmach też przestała być zabawna... No i kolejny co ma Cię za trolla Lavos. Teraz wszyscy chwalą VV, że nie chce partnera bo to "komercha" itp.itd. A jeśli śledzisz jego kanał mimo tego że go nie lubisz jesteś z całą pewnością idiotą i na twoim miejscu bym się zabił jakbym miał aż tak nudne życie. Idiotyzm roku! RE: VVitchaven zamknął konto - Valion - 08-08-2011 17:30 Obserwowanie idiotyzmów na kanale jest całkiem zabawne ! Deal with it ! RE: VVitchaven zamknął konto - Lavos - 08-08-2011 19:38 (08-08-2011 13:29 )VebVe Wrote: Twoja głupota, trolling i szukanie sensacji na dramatyzmach też przestała być zabawna...Czego nigdy nie udowodniłeś. Quote:Przynajmniej to robi z przyjemnością i nie "kurwi" (przepraszam za określenie) na partnera jak spora część "poważnych" zagrajmerów.Taak, z pewnością jego poziom stawia go ponad innymi. Propaguje wulgarny sposób wyrażania się plus nieodpowiedzialne zachowanie. Wysoka poprzeczka. Quote:Też mnie interesuje czemu akurat pseudo dramę rozsiewają wokół niego osoby które go hejtują czy szukają dramy.Drama powstaje z reakcji, nie z akcji. Quote:Jeśli komuś się nie podoba to co robi VV ma jakieś tysiąc innych zagrajmerów którzy mniej lub bardziej przypadną do gustu. Po co robić sobie samemu butthurt rozpisując się w takich tematach jaki to VV idiota bo zrobił dramatyczny filmik? Nie podoba się to nie oglądaj.Po co tak usilnie namawiasz do niewyrażania własnego zdania? Butthurt, amigo? A poza tym - nie podoba się temat, to go nie czytaj. Haha. Quote:A jeśli śledzisz jego kanał mimo tego że go nie lubisz jesteś z całą pewnością idiotą i na twoim miejscu bym się zabił jakbym miał aż tak nudne życie.Śledzę? Pokaż jak 'śledzę'. A wyzywając mnie tylko pokazujesz, jaką masz inteligencję. Dupcia boli, bejbe. RE: VVitchaven zamknął konto - CTSG - 08-08-2011 20:08 Kolejny debilny temat o niczym. Koleś zrobił filmik w którym w przesadnie dramatyczny sposób ogłasza zawieszenie swojej działalności na YouTube. Ot, wielkie mi co. Jasne, mógł napisać biuletyn i to by w zupełności wystarczyło. Mógł nie dawać tej muzyki która na siłę próbuje budować powagę sytuacji. Mógł nie gadać głosem jakby umarł mu ktoś bliski. Tutaj się z Wami zgodzę. Ale czy to na prawdę jest temat do dyskusji? Biadolicie o tym samym jak górskie echo, aż napatoczy się jakiś dziwny typ który zarzuci Wam trollowanie i cała dyskusja znowu zacznie się od nowa. Szczerze mierzi mnie ten schemat na forum. Coraz rzadziej zaglądam do działu "Dyskusje", bo coraz mniej tutaj sensu. Swoją drogą - gdyby to nie był filmik VVitchaven'a, Zajki czy jakiegoś innego Rock'a, to temat wcale by nie powstał. RE: VVitchaven zamknął konto - Lavos - 08-08-2011 20:26 A czemu nie? Czy ktoś tutaj sugeruje, że ten temat jest diabelnie poważny czy ważki? Zaintrygowałeś mnie, czekam na twój głęboki temat. RE: VVitchaven zamknął konto - Etren - 08-08-2011 20:28 (08-08-2011 20:08 )CTSG Wrote: Kolejny debilny temat o niczym. Koleś zrobił filmik w którym w przesadnie dramatyczny sposób ogłasza zawieszenie swojej działalności na YouTube. Ot, wielkie mi co. VV jest znany, dlatego powstają o nim tematy. Tak samo MZ czy Rock. RE: VVitchaven zamknął konto - Gik - 08-08-2011 20:49 Zabawne, że błahy temat, w którym wyrażamy nasze zdanie jest zamieniany przez fanbojów VV w wojnę o nie wiadomo co. I to jest właśnie najzabawniejsze - reakcje rozwydrzonych dzieciaczków (i MegaZajki), które po prostu nie potrafią przyjąć zdania innej osoby. Muszą zareagować, muszą obrazić, muszą zbluzgać. A VVitchaven też mi podziękował za nabicie mu odsłon. Czyżbym widział pewne analogie z innym, "słynnym" jutuberem? RE: VVitchaven zamknął konto - Selevan - 08-08-2011 21:32 VVitcheaven kazdemu z osobna dziekuje za nabijanie widzow. Cause its the most important thing.. RE: VVitchaven zamknął konto - Matiz - 08-08-2011 21:59 (07-08-2011 23:54 )VebVe Wrote: Tylko ta "tania rozrywka" ma wielu wielbicieli (ogólnie to obrażasz zagrajmerów takim tekstem).What is this I don't even RE: VVitchaven zamknął konto - CTSG - 09-08-2011 10:47 @Lavos: Dlaczego nie? Bo to dział "Dyskusje" a nie "Hydepark". Widzę, że nie śpieszy się Wam, żeby odseparować wartościowe tematy o Let's Play od naciąganych dram i bezcelowych sprzeczek. A szkoda. @Etren: Dokładnie, stąd moje zażenowanie. Sami robicie z niektórych gwiazdy internetu, a potem dziwicie się, że zaczynają się jak gwiazdy zachowywać. Dział "Dyskusje" to niemal zagrajmerski pudelek. |