![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - lukiatos - 20-11-2011 18:32 [spoiler]Zapomniałeś wspomnieć o piecach.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - MartwaWyspa - 20-11-2011 18:33 [spoiler]Proste, Ty nie szanujesz mojej religii, więc ja nie szanuję Ciebie, Ty jesteś gówniarzem więc powinieneś mieć szacunek do starszego, w dupie mam Twoje poglądy, jesteś dla mnie zerem.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - lukiatos - 20-11-2011 18:34 [spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=Kthy122fF8E[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - MartwaWyspa - 20-11-2011 18:34 [spoiler]W nerwach różne człowiek rzeczy wipisuję, jak widzi takiego tępaka na skypie który wciska ten swój gówniarski nos w nie swoje sprawy. Po co mi podsyłasz jakieś linki? Sram na Ciebie koleś, w dupie Cię mam, Spadam Trollu.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - lukiatos - 20-11-2011 18:36 [spoiler]Niezły lulz co nie ? :D[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - MartwaWyspa - 20-11-2011 18:37 [spoiler]Jaki lulz co Ty do mnie piszesz, pluj kurwie w twarz a ona myśli że deszcz pada, tyle w temacie. Jeżeli nadal będziesz mnie śledził to uznam Cię oficjalnie i zrobie na twój temat filmik,że jesteś psycholem i nie masz swojego prywatnego życia, a może jesteś gejem?[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - lukiatos - 20-11-2011 18:39 [spoiler]Homoseksualizm jest orientacją jak każda inna. I czemu cie niby śledzę ? Tak btw co mi z tego filmiku ? Reklamy mi nie trzeba.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - MartwaWyspa - 20-11-2011 18:41 [spoiler]Właśnie nie wiem, po co piszesz na mój temat tutaj? Jaka reklama dzieciaczku Ty lepiej do roboty zapierdalaj a nie tutaj doszukujesz się dziury w całym.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - lukiatos - 20-11-2011 18:42 [spoiler]A nie lepiej tym bezrobociem szpanować w internecie ? Powstał temat to się wypowiedziałem.[/spoiler] RE: MegaZajka zamknął konto - MartwaWyspa - 20-11-2011 18:44 [spoiler]Koleś przestań przypierdalać się do mnie, mój kanał robię co chcę, mogę nawet napisać że jesteś największym skurwielem na świecie, dobra idę nara dzieciaczku zjebany genetycznie.[/spoiler] |