![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - Borek - 13-12-2012 15:50 No nareszcie ktoś przejrzał na oczy:) Dla mnie od początku jest jasne, że Burak w tę aferę złośliwie wplątał kilka osób, które nie mają nic wspólnego z minecashem. Moim zdaniem wykorzystuje to w swoich prywatnych rozgrywkach. Mnóstwo jest kretynów, którym się wydaje, że skoro on jest starszy i taaaaki mądry to wszystko co powie to jest święte. A tak naprawdę to szczuje ludzi na siebie, pomawia i wielu wierzy, że Pingwin, Bunny i inni wymienieni mieli coś wspólnego z tą aferą. To wyjątkowy manipulant. RE: Negatyw zamknął konto - kalenoks - 13-12-2012 15:59 Jest już około 50 filmików o tej sprawie, ale w żadnym nie ma dowodów (może jakiś filmik przeoczyłem z góry proszę o linka ). Większości ludzi robiących te filmiki ma mało do powiedzenia wręcz tyle co inni( mali ludzie ). A osoby tacy jak BuraczekCebulaczek mówią o sprawię podają info że coś wiedzą, ale nic nie mówią jedyny kto coś powiedział to chyba iDelti . Kto ddował lajvy ? Czemu thenegatyw i maciuś uciekają od tego ? Nic nie mówią (bardzo mało) Czytałem ten temat od ok 1-10 strona i 45-50 (lenistwo) i widzę już po tych stronach że większości ludzi tu piszących (np. ja) ma gó*** do powiedzenia, a taki skkf lub ctsg podali jakieś informacje. Pingwin się przejął sprawą, bo "żyje z yt" a wkręca "fanom", że robi wszystko dla nich ... Moim zdaniem pingwin w tym maczał palce i każdy YT który o tym wiedział jest współwiny, bo wiedział a nie powiedział ... RE: Negatyw zamknął konto - aagrest - 13-12-2012 16:17 (13-12-2012 15:59 )kalenoks Wrote: Jest już około 50 filmików o tej sprawie, ale w żadnym nie ma dowodów (może jakiś filmik przeoczyłem z góry proszę o linka ). Większości ludzi robiących te filmiki ma mało do powiedzenia wręcz tyle co inni( mali ludzie ). A osoby tacy jak BuraczekCebulaczek mówią o sprawię podają info że coś wiedzą, ale nic nie mówią jedyny kto coś powiedział to chyba iDelti . Lajwy ddosowała czy jak to się pisze grupa pod pseudonimem Rutkoffski Haker Team. Nie wykluczone jest to, że to byli właśnie oni ale żeby sami sobie ddosowali lajwy? Śmieszne. RE: Negatyw zamknął konto - john - 13-12-2012 16:20 Widocznie ma dowody, jak jest prowadzone śledztwo (gromadzenie materiałów) to nie mówi się wszystkim naokoło co się dzieje i zapewne efekty pracy zostaną opublikowane wcześniej czy później w jakimś "oficjalnym" filmie RE: Negatyw zamknął konto - BuldogPLay - 13-12-2012 16:24 To może ja tak szybko podsumuję: 1. Jedynymi (póki co) osobami przyznającymi się do winy są Negatyw i MaciekTMPL. Jednocześnie twierdzą, że więcej osób brało w tym udział - dowodów brak. 2. BuraczekCebulaczek tworzy film, w którym twierdzi, że ma dowody na winę większości bardziej znanych youtuberów - do tej pory nie zostały one podane 3. iDelti "ujawnia" uczestniczących" w przestępstwie - brak dowodów 4. Film Pingwina - Pingwin twierdzi, że iDeltiemu kazał filmik zrobić Buraczek - ponoć sam mu to przekazał, ale tu by było potrzebne potwierdzenie Deltiego. RE: Negatyw zamknął konto - aagrest - 13-12-2012 16:27 (13-12-2012 16:24 )BuldogPLay Wrote: To może ja tak szybko podsumuję: Ja słyszałam, że Dzięcioł w tym uczestniczył (chyba wiecie o kim mowa) ale zwinął się przed ujawnieniem całej sprawy. RE: Negatyw zamknął konto - BuldogPLay - 13-12-2012 16:28 (13-12-2012 16:27 )aagrest Wrote:(13-12-2012 16:24 )BuldogPLay Wrote: To może ja tak szybko podsumuję: Jakieś źródło? RE: Negatyw zamknął konto - aagrest - 13-12-2012 16:39 (13-12-2012 16:28 )BuldogPLay Wrote:(13-12-2012 16:27 )aagrest Wrote:(13-12-2012 16:24 )BuldogPLay Wrote: To może ja tak szybko podsumuję: Oczywiście. RE: Negatyw zamknął konto - bunny_kou - 13-12-2012 17:11 I to jest dowód? Napisałam, że dzięcioł chciał ze mną rozmawiać w trakcie projektu neg@tyw, ale nie zainteresowały mnie jego rewelacje. Co do cześci pierwszej napisałam, że takie są moje domysły - sporo osób mówiło, że projekt neg@tyw to była tylko przykrywka, a tak naprawdę szykował się właśnie z tą bombą. Jak było naprawdę wiedzą tylko dzięcioł i negatyw RE: Negatyw zamknął konto - aagrest - 13-12-2012 17:13 (13-12-2012 17:11 )bunny_kou Wrote: I to jest dowód? Napisałam, że dzięcioł chciał ze mną rozmawiać w trakcie projektu neg@tyw, ale nie zainteresowały mnie jego rewelacje. Co do cześci pierwszej napisałam, że takie są moje domysły - sporo osób mówiło, że projekt neg@tyw to była tylko przykrywka, a tak naprawdę szykował się właśnie z tą bombą. Jak było naprawdę wiedzą tylko dzięcioł i negatyw Chodziło o źródło, nie o niezbite dowody. |