![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - MZLJ - 11-10-2012 20:27 Niekończąca się opowieść. Zajka znowu wyrwał jakąś laskę na jutube, zaczął wszędzie spamować serduszka, teraz odbiło mu jeszcze bardziej: http://i.imgur.com/PU2dd.jpg (czytać od dołu do góry, zwrócić uwagę na awatar i opis kanału, have fun) RE: MegaZajka zamknął konto - Oskar666 - 23-10-2012 17:19 Myślę,że Zajka ma rację tutaj nie ma co zaglądać. RE: MegaZajka zamknął konto - MZLJ - 23-10-2012 19:02 Te trzy szóstki w nicku masz za pewne przypadkiem? Musisz wiedzieć, że Zajka każdą niewierzącą osobę nazywa kur*ą illuminacką, sbekiem pie**olonym, komuchem niedomytym, itd.; ponadto twierdzi, że dla takich ludzi otworzyłby z powrotem Oświęcim i wrzucał do pieca. RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 24-10-2012 11:04 Oskar666 Wrote:Myślę,że Zajka ma rację tutaj nie ma co zaglądać.Dlatego zrobiłeś tutaj konto i napisałeś posta. Twoja logika powala. RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 29-10-2012 21:47 @LavosCore Myślę,że jesteś popierdolony tępym chujem. lcintrax to kurwa kasujesz wszystko? jak na kanale megazajkalize jajka? to jak mam ci wpierdolić? sam na sam jesteśmy poznanska kurwo Najświętsza Maryja zawsze była dziewicą. Ale Ty tego nie zrozumiesz. RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 29-10-2012 22:49 Myślę, że chyba czas na twoje medykamenty, Adaś. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 30-10-2012 06:56 Adaś, Adaś ... ja ci powiem jedno. Zamknij najlepiej dupę. Jak tak dalej będziesz robić to w rowie skończysz. RE: MegaZajka zamknął konto - BARKQ - 01-11-2012 08:49 Adaś, naprawde, potrafisz poprawiać ludziom humor takimi postami. Hah. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 02-11-2012 14:42 ![]() Je**em XDDDDDDDDDDD Przy okazji, oto email naszego kochanego Adasia :* - adam.biohazard.adamus00@gmail.com RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 02-11-2012 16:51 GIK JASIŃSKI KIEDY IDZIEMY DO SĄDU? MAM WYSTARCZAJĄCO DUŻO DOWODÓW ABY WPAKOWAĆ CIĘ ZA KRATKI I Z MIŁĄ CHĘCIĄ TO ZROBIĘ. Teraz sprawa już jest poważna,adwokat już jest,adres znam? Teraz musisz mnie na kanale oficjalnie przeprosić,lub idę do wujka na policję,a później zwołam brata adwokata i zobaczymy kto w sądzie wygra, spokojnie wszystko mam na papierkach, jak mnie przeprosisz oficjalnie to zastanowię się,masz 2 dni,a od poniedziałku ruszam prawnie. |