![]() |
My Little Pony: Friendship Is Magic - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: My Little Pony: Friendship Is Magic (/showthread.php?tid=675) |
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Wan1Mas - 15-03-2012 14:45 Jeżeli chcesz spokój to po co piszesz? :/ Co do broniaczy, właśnie dwóch broniaczy obiecało mi zabić matkę za to, iż obraziłem ich ulubioną bajeczkę oraz podałem jeden z argumentów zamieszczonym w tym dziale, nie mówiąc o banie konta na "fandomie" i usunięcia komentarzy, shit just got real. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 15-03-2012 15:39 Cóż nikt nie lubi prowokatorów... RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012 15:50 Jeżeli ten temat dalej tak będzie prowadzony to napewno go zamknę. Niektóre osoby widocznie nie potrafią się opanować. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 16-03-2012 07:46 ...i muszą prowokować ; < No dalej, Xist, jakaś argumentacja, daj mi ją! Jak za starych lat : * RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Roofix - 16-03-2012 19:52 Nawet Octopus zaczął krytykować serial - wide twórcy poszli w kierunku a'la Channel Awesome, czy Niekryty Krytyk, robiąc serial pod poziom "fanów". Cóż, jeśli tak, to szkoda. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 16-03-2012 20:55 Bawiła mnie drama z derpy. Derp, że tak powiem. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Roofix - 16-03-2012 21:09 Próba zrozumienia popularności - czy udana? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 16-03-2012 21:38 Chciałem to wrzucić,ale jak widać ktoś mnie uprzedził;)A co do CR to gość nieźle opowiada zwłaszcza na jego podstronie.A co do OO to cóż,jak dla mnie jest człowiekiem któremu ciężko dogodzić.Nie wiem czy ogląda serial nadal,czy też nie,ale w sumie znaczenia to niema.Mimo to szanuje go jako twórcę jego tłumaczenie była najlepsze jakie tylko można było znaleźć.Że nie wspomnę o poradnikach rysowania.Po za tym mam podobne zdanie o niektórych graczach minecraft'a. Roofix Ja tam spadku nie zauważyłem po za odcinkiem 8 sezonu drugiego.Możliwe,że po prostu mu się znudził.Albo naprawdę jakość spadła.(chociaż nie...pewnie by o tym ludzie pisali). RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Infelicity - 16-03-2012 22:33 @Xist A jakie argumenty mówią za zamknięciem tematu? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Selevan - 16-03-2012 22:35 Różne. |