![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - bunny_kou - 15-12-2012 23:26 (15-12-2012 23:12 )Innominatus Wrote:bunny_kou Wrote:Wszystko w atmosferze żartu, do tego trwa konferencja, wszyscy się śmieją. Gdybym chociaż wiedziała, kto był Jezusem, to może cokolwiek mogłabym powiedzieć, ale nie wiem... A co ma piernik do wiatraka? Tutaj nic nie było o pieniądzach, ani o odłączeniu komukolwiek internetu, bo internet ponoć hulał i to pięknie. A to, że koleżance która próbowała streamować zleciał wysłannik niebios i wyłączyli ją na minutę, w czasie, gdy na konfie spora grupa ludzi śmiała się z głupiego "Jezusowego" tekstu za zbrodnię nie uważam i nigdy nie uważałam, bo nikt nikomu nie robił krzywdy. Przynajmniej z tego co ja wiem. I tak- masz rację. Boli mnie dupa, że przez niedomówienia ludzi takich jak Delti, codziennie muszę kasować wpisy, że jestem złodziejką, mimo że ja nic nikomu nie zrobiłam. Gdyby Ciebie niesłusznie w coś wplątali, też byś się irytował RE: Negatyw zamknął konto - Mandero - 15-12-2012 23:28 Bunny mnie ciekawi jedno. Na cholerę ty jesteś tak bardzo aktywna pod każdym filmem / dowodem / publicznym-niepublicznym, skoro o sprawie wiesz podobno tyle ile w temacie się naczytałaś? RE: Negatyw zamknął konto - bunny_kou - 15-12-2012 23:29 Bo obecnie odpowiadam na pytania, skierowane do mnie? Gdybym unikała odpowiedzi- to dopiero byłoby podejrzane i narobiło niedomówień, nie? RE: Negatyw zamknął konto - Mandero - 15-12-2012 23:30 Gdybyś nie była tak wszędzie hiperaktywna, to nikt by się o nic nie pytał, bo podobno nie znałaś wcześniej tematu, czyż nie? RE: Negatyw zamknął konto - bunny_kou - 15-12-2012 23:33 Ale ktoś (D) mnie w niego wmieszał, wymawiając mój nick w liście podejrzanych o Minecash, Authcośtam i DDosy. W tym momencie już nie ma jak stać z boku, bo ludzie zaczynają zadawać pytania RE: Negatyw zamknął konto - BARKQ - 15-12-2012 23:37 iDELTI wymienił osoby znajdujące się w grupie lub mogące znajdować się w jej najbliższym otoczeniu. RE: Negatyw zamknął konto - iDELTI - 15-12-2012 23:37 Bunny, zostałaś wmieszana, bo wiedziałaś o wielu rzeczach i nic nie mówiłaś. Dodatkowo, broniłaś się jaka to niewinna jesteś. (15-12-2012 23:37 )BARKQ Wrote: iDELTI wymienił osoby znajdujące się w grupie lub mogące znajdować się w jej najbliższym otoczeniu. Dokładnie tak! RE: Negatyw zamknął konto - buuu - 15-12-2012 23:40 iDELTI, przestań pier**lić. Czemu sugerujesz jej co ma mówić? RE: Negatyw zamknął konto - Krakenos - 15-12-2012 23:42 (15-12-2012 23:37 )BARKQ Wrote: iDELTI wymienił osoby znajdujące się w grupie lub mogące znajdować się w jej najbliższym otoczeniu. Lecz to nie przeszkodziło stadu idiotów i ludzi którzy nie umieją interpretować co się do nich mówi wyzywania od złodziei i stosowania innych niewybrednych epitetów. Bunny skoro wiedziałaś o chociaż tych 3 atakach i o ludziach którzy "się śmiali na konfie" to czemu nie powiedziałaś o tym zamiast się wykręcać że twój nick na liście znalazł się kompletnie bez powodu? ;) RE: Negatyw zamknął konto - iDELTI - 15-12-2012 23:44 (15-12-2012 23:40 )buuu Wrote: iDELTI, przestań pier**lić. Czemu sugerujesz jej co ma mówić? Na ogół nie przeklinam, ale KU*WA MAĆ, jest nagrań od cholery jak mówi, że wiedziała o wszystkim. Bunny była w pobliżu ludzi, którzy to robili, dlatego została wymieniona... |