![]() |
Wiedźmin 2 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Wiedźmin 2 (/showthread.php?tid=108) |
RE: Wiedźmin 2 - SeedPL - 15-05-2011 09:32 A ja nadal nie rozumiem, co jest takiego w WoWie fajnego. RE: Wiedźmin 2 - punio7 - 15-05-2011 09:44 W Ameryce gra w to twój kumpel, jego kumpel i kumpel jego kumpla wraz z dziewczyną. To jest w WoWie fajne. RE: Wiedźmin 2 - Kern3l - 15-05-2011 12:18 (15-05-2011 09:32 )SeedPL Wrote: A ja nadal nie rozumiem, co jest takiego w WoWie fajnego. To, że masz dziesiątki istotnie różnych sposobów spędzania w nim czasu. Słowo "dziesiątki" to nie jest żadna przesada. No i najbardziej znienawidzona przeze mnie rzecz w MMO, czyli grind, jest całkowicie do uniknięcia. U mnie na kanale mam WoW'a. Obecnie są to jedynie miejsca startowe ras, ale sukcesywnie pojawią się bardzo różne inne aspekty gry. Mam także poradnik jak grać na giełdzie - inwestować na domu aukcyjnym. Samo to jest na tyle fajne, że przez kilka tygodni było moją ulubioną rozrywką ;> RE: Wiedźmin 2 - Sworson - 15-05-2011 13:43 Przede wszystkim grywalność. Jak już, raz zaczniesz to trudno się oderwać. Dopiero, po jakimś czasie orientujesz się, że straciłeś kilka tygodni ze swojego życia. A co do Witcherka... Zapowiada się dobrze, ale boję się że się zawiodę. Po takich szumnych zapowiedziach, jak w przypadku Dragon Age. RE: Wiedźmin 2 - Mide - 15-05-2011 19:16 aaaa rozsadzi mnie zaraz jeszcze 3 godziny i 43 minuty T_T RE: Wiedźmin 2 - punio7 - 15-05-2011 19:40 A ja stoję z boku i się z takich ludzi jak ty śmieję. Przyzwyczaiłem się do tego iż nowe gry nigdy nie ruszają na tym co ja mam i dla mnie czekanie nawet parę lat aby zagrać w dany tytuł nie jest straszne. A wy rozsadzajcie się i płaćcie za grę 4x więcej niż będzie warta za pół roku. RE: Wiedźmin 2 - Mide - 16-05-2011 06:22 Dobrze że spać poszedłem o normalnej godzinie a nie czekałem jak no-life na Wiedźmina bo bym się nie doczekał. Mają jakiś problem i aktywacji wciąż jeszcze nie ma ^_^, w sumie dobrze lepiej żeby wszystko działało aniżeli miałbym się potem wnerwiać że przez jakiś bug nie mogę np: przejść danej lokacji bo brakuje itemu questowego. Swoją drogą nieźle sobie w tym momencie narobili w papiery u graczy. RE: Wiedźmin 2 - kaszub - 16-05-2011 10:40 CDP nie zdołał wytrzymać Hajpu. http://50mb.pl - internet już działa! RE: Wiedźmin 2 - Mide - 16-05-2011 11:26 Tak strona zabija - wiedźmin już działa aczkolwiek ja spadam do pracy więc cokolwiek na temat samej gry (i nie mam na myśli spojlerów) będę mógł napisać późną nocą, do zobaczenia więc :P. RE: Wiedźmin 2 - Sworson - 16-05-2011 13:30 Mam nadzieje, że gra nie zawiedzie. Sam, za nim ją kupię - to minie rok od premiery. |