![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - TheNegatyw - 06-12-2012 18:38 Wreszcie i ja muszę to napisać.. Wiedziałem o tym co było w środku.. lecz nigdy nie czerpałem z tego korzyści materialnych.. nigdy nawet nie chciałem.. cały "MOD" został wrzucony do opisu jednego z filmów Maćka.. nie jestem jego Autorem ani nawet współautorem.. co nie zmienia faktu że wiedziałem o tym.. nic mnie nie usprawiedliwia.. @ Nigdy na tym nie zarobiłem nawet złamanego grosza.. więc "Negatyw był skąpy na kasę" nie ma tu jakiegokolwiek sensu.. RE: Negatyw zamknął konto - MZLJ - 06-12-2012 18:46 TheNegatyw - no naprawdę teraz jesteś tak bardzo wiarygodną osobą, że na pewno ktoś ci uwierzy. Odwaliłeś (razem z MaciekTMPL) najbrudniejszą robotę w tym przekręcie i niby nic za to nie chciałeś, kiedy w tym czasie ktoś zyskał konta o bardzo dużej wartości? RE: Negatyw zamknął konto - TheNegatyw - 06-12-2012 18:52 (06-12-2012 18:46 )MZLJ Wrote: TheNegatyw - no naprawdę teraz jesteś tak bardzo wiarygodną osobą, że na pewno ktoś ci uwierzy. Odwaliłeś (razem z MaciekTMPL) najbrudniejszą robotę w tym przekręcie i niby nic za to nie chciałeś, kiedy w tym czasie ktoś zyskał konta o bardzo dużej wartości? Prawda.. Lecz nie czerpaliśmy z tego żadnych korzyści.. będę się tego trzymać.. wiem iż nie jestem wiarygodny.. ale co innego mogę? RE: Negatyw zamknął konto - Mandero - 06-12-2012 18:55 @TheNegatyw A prawdziwy powód zamknięcia konta? Bo to raczej nie jest z powodu hejterstwa, ja tam mam swoje domysły, ale chciałbym to też usłyszeć od Ciebie. RE: Negatyw zamknął konto - MZLJ - 06-12-2012 18:57 Wasi widzowie to prawie same dzieciaki 10-13 lat. Bardzo prawdopodobne, że jak któryś miał premium to składał na nie jakiś czas pieniądze. Jak można być takim skurwielem, żeby dziecko okraść. RE: Negatyw zamknął konto - TheNegatyw - 06-12-2012 18:59 (06-12-2012 18:55 )Mandero Wrote: @TheNegatyw Youtube to już nie miejsce dla mnie.. zjebałem i nie potrafie spojrzeć sobię w oczy.. Quote:Wasi widzowie to prawie same dzieciaki 10-13 lat. Bardzo prawdopodobne, że jak któryś miał premium to składał na nie jakiś czas pieniądze. Jak można być takim skurwielem, żeby dziecko okraść. Z tego co wiem to żadne konto nie miało nigdy zmienionego hasla... do tego potrzebny jest email... jedyne konto ktore mialo to zrobione zostalo przywrocone juz jakis czas temu.. tyle wiem.. z osobami ktore stworzyly ta modyfikacje, praktycznie nie mialem juz kontaktu.. nie gadalismy.. RE: Negatyw zamknął konto - CTSG - 06-12-2012 19:02 A kto stworzył tego moda? RE: Negatyw zamknął konto - MZLJ - 06-12-2012 19:04 Ten Dzięcioł z Drzewa mówił, że dopóki Negatyw nie zamknie kanału, to on będzie publikował kompromitujące materiały. Pewnie jeszcze sporo na niego miał, więc ten wolał zamknąć kanał, żeby nie robić sobie jeszcze większego gnoju. RE: Negatyw zamknął konto - VuZzEy - 06-12-2012 19:09 To było też związane z tym, żeby prawdopodobnie nie wkopać Maćka. Haki jeszcze są ale mniej znaczące na yt. Dodam, że ja byłem autorem konta "NegatywnaPrawda" i kolejna publikacja miała dotyczyć faktów o MineCashu. RE: Negatyw zamknął konto - JudiMakeFun - 06-12-2012 19:12 Dobra... Był ten mod, który mógł kraść hasła. Sami nie byliście twórcami tego moda i chociaż nic z tego nie zyskiwaliście to jednak rozprzestrzenialiście go? Ciężko wierzyć, że zrobiliście to od tak sobie i nawet grosz do kieszeni wam nie wpadł... W takim razie jak możecie to napiszcie co wami kierowało podczas rozprzestrzeniania tego moda? |