![]() |
Jakiej muzyki słuchacie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=38) |
RE: Jakiej muzyki słuchacie? - TheKonZeb - 23-06-2011 10:46 Słucham tego co mi się podoba ale głownie HH i Reagae(niewiem jak się pisze). RE: Jakiej muzyki słuchacie? - BaToNxPL - 23-06-2011 12:17 @up wyznawca Bednarka (czy jak się to tam pisze)? Kolejny który usłyszał jedną piosenkę i nagle wielki fan... hard rock, metal (różne podgatunki, ale głównie alternative i death ^^) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - TheKonZeb - 24-06-2011 12:53 (23-06-2011 12:17 )BaToNxPL Wrote: @up Nie słucham Bednarka. Mówiąc Reggae miałem na myśli np. East West Rockers. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - zlyshogun - 25-06-2011 11:33 Wszystko :) Metal ( Metallica, Iron Maiden, System Of A Down ...), POP ( MJ i z pop'u chyba tyle :D ), klasyka (wszystko szczególnie jak są fajne chórki), Rock (większość odmian) , Blues, Jazz... A najbardziej lubię: SOAD Iron Maiden Dżem Pink Floyd MJ i może jeszcze coś o czym zapomniałem ;) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - MrSetoKami - 25-06-2011 13:32 Hmmm... A ja słucham wszystkiego co mi się podoba :P Lepiej powiedzieć czego NIE słucham, np: techno, metal, hip-hop (typu: "ku**a, zaj***e" itd.). Tak to wszystkiego, a szczególnie lubię jakieś stare dobre hity :) Zawsze jak czegoś takiego słucham to rodzice mi mówią, że za ich czasów to były hity :D RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Sheeste - 26-06-2011 15:56 Osobiście nie posiadam ulubionego wykonawcy czy typu muzycznego. Słucham tego co wpadnie mi w ucho. Nie trawię jedynie Rapu, Hip-Hop'u oraz Death Metalu. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - SylvanPrince14 - 27-06-2011 15:54 Najbardziej lubię basy oferowane przez Benn'ego Benassi'ego (MOC!), ale lubię też się - zrelaksować przy muzyce trance - Dash Berlin i Armin Van Buuren. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Falc00n - 27-06-2011 17:28 Ja natomiast lubię posłuchać rocka i wszystko co wpadnie w ucho. Nie przepadam jedynie za rapem chociaż znajdą się nieliczne wyjątki. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - sebal28 - 27-06-2011 21:15 Ja lubie posłuchać Rocka no i też troche metalu :P RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Etren - 01-07-2011 13:53 Tenacious D, Eminem - ulubieni wykonawcy. Ulubionego gatunku nie mam, słucham tego co mi wpada w ucho. |