Roofix, nie tylko ty tak sądzisz. Cytując, z kanału MZ:
"Adam, nie przejmuj się wieśniakami. Oglądałem ten film. Btw. idź z tym na policje, bo Cię gościu obraził...
Teraz zauważyłem, że zagrajmerzy dzielą się na 2 grupy...
Zwykli ludzie przeciwko trollom i wieśniakom... "
I parę innych komentarzy fanboyów. Czuję w kościach, kolejną dramę!
RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 28-06-201120:49
@sonicpro
Czy mógłbyś nam opisać, jakie dokładnie działania MegaZajki były źródłem twojej frustracji, którą wyraziłeś w swoim vlogu/alogu? Musiały być to bardzo poważne kroki wymierzone przeciwko Tobie, skoro byliście gotowi spotkać się na ubitej ziemi.
Tak,od początku MegaZajka był dla mnie można powiedzieć miły,ale pewnego dnia kiedy był pod wpływem alkoholu.jeszcze jak było Stare Studio BioHazard,zaczął mnie tam i innych obrażać.
to powiedziałem mu co o nim myślę w tedy zrobił jakiś filmik który również obrażał mnie,ale nie wiem czy jest jeszcze na jego kanale (wątpię) pisał coś tam na swoim forum również o mnie.ale mniejsza z tym, jego fan-boye zaczęli mnie atakować po blokowałem ich. i jak na razie był spokój aż do niedawna,pisząc komentarz w którym nazwał mnie fałszywym człowiekiem,tym komentarzem narobił mi kolo dupy aczkolwiek czytając ten komentarz koleżanka bowiem skreśliła mnie z listy można tak powiedzieć, ale jakoś to złagodziłem. wybuchłem niestety chyba każdy by jakoś zareagował no ja trochę zbyt pochopnie postąpiłem, ale no cóż byłem taki wkur*wiony że tak wyszło jak wyszło.ale jak powiedzieli mi już znajomi zablokuj go również i miej w dupie to co on o tobie pisze.po dłuższym namyśle zrobiłem tak jak powiedzieli.i mam go daleko !!!
Jest przemoc, jest alkohol, jest intryga, jest szantaż, jest kłamstwo. Brakuje tylko jakiegoś pikantnego motywu erotycznego (rywalizacja o kobietę np).
Że takie rzeczy dzieją się w Internecie.
(28-06-2011 22:45 )sonicpro Wrote: i jak na razie był spokój aż do niedawna,pisząc komentarz w którym nazwał mnie fałszywym człowiekiem,tym komentarzem narobił mi kolo dupy aczkolwiek czytając ten komentarz koleżanka bowiem skreśliła mnie z listy można tak powiedzieć, ale jakoś to złagodziłem
Ja rozumiem wiele, ktoś ma dysleksje ok (oczywiście możesz wspomóc się mozillą do błędów orto), ktoś ma dyskalkulie (ok 2+2*2 to dla Ciebie 8 - chociaż są kalkulatory które powiedzą inaczej - wykorzystaj je), ktoś ma dysgrafie itd itp. Ale człowieku, naprawdę... takiego chaosu w zdaniu to ja dawno nie widziałem i ledwo się połapałem o co kaman. Proszę Cię zacznij nad tym pracować bo będziesz mieć w przyszłości problemy z różnymi pismami (jeśli nie zaburzy Ci jeszcze przy tym umiejętności składnego wypowiadania się).
A co do tematu - dramma, dramma and again dramma. Nothing more to say about it.