![]() |
"Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci (/showthread.php?tid=648) |
RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Gimper - 18-09-2011 15:24 "Dlaczego Rock mówi na swojego synka 'synek', czy zapomniał jak jego synek ma na imie i dlatego mówi do niego 'synek'? Czy wy też nazwiecie swojego synka 'synek' na cześć Rocka?" RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - theBeoWulfIV - 18-09-2011 18:42 "Dlaczego Rock mówi na swoją żonę 'żono', czyżby też zapomniał jak ma na imię?" Jest to temat do omówienia, spodziewam się wyjaśnienia. RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Lavos - 18-09-2011 18:59 Dlaczego Beo oraz Gimper nie potrafią argumentować? - esej o upadającym poziomie młodych interlokutorów w obliczu kryzysu wartości współczesnych. RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - theBeoWulfIV - 18-09-2011 19:21 Łooo Chooo!!! Mam avatar :D (18-09-2011 18:59 )LavosCore Wrote: Dlaczego Beo oraz Gimper nie potrafią argumentować? - esej o upadającym poziomie młodych interlokutorów w obliczu kryzysu wartości współczesnych. Oj Lavos, my sobie tylko tak żartujemy, ale jeżeli miałbym przedstawić tematy, to proszę o chwilkę na pozbieranie myśli. To są tylko sugestie, rozwinięcie może iść w różną stronę: - Jakich gier brakuje w polskim zagrajmy - temat który mi się bardzo podobał - Terraria, wielka fala i zawód? - Nadchodzące tytuły - nowi zagrajmerzy? - Partner - dlaczego najlepsi go nie chcą? ( Dyskusja np. z VV ) - "Poszukuję partnera do wspólnego grania" - Rock$Rojo - jak rozkwitła przyjaźń? 10 minut myślenia i coś się wygrzebało, mam nadzieję że jakoś to wygląda PS: Jak to wykorzystacie to będę smutny! (napewno?) RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Gimper - 18-09-2011 19:25 Quote:- Partner - dlaczego najlepsi go nie chcą? ( Dyskusja np. z VV )Haha xD RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Matjas2211 - 18-09-2011 19:28 (18-09-2011 19:25 )Gimper Wrote:HahahahahhahahahahahahahahahaQuote:- Partner - dlaczego najlepsi go nie chcą? ( Dyskusja np. z VV )Haha xD RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - theBeoWulfIV - 18-09-2011 19:34 2x up Coś powiedziałem nie tak? xD RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Andzia639 - 18-09-2011 19:39 (18-09-2011 18:59 )LavosCore Wrote: Dlaczego Beo oraz Gimper nie potrafią argumentować? - esej o upadającym poziomie młodych interlokutorów w obliczu kryzysu wartości współczesnych. Ciekawy temat na maturę ustną z j.polskiego :cool: RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Gik - 18-09-2011 19:53 Offtop się tu robi. RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Matjas2211 - 18-09-2011 19:58 Punio czas na kłódeczkę. |