![]() |
Skyrim - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Skyrim (/showthread.php?tid=862) |
RE: Skyrim - Selevan - 18-11-2011 17:49 W takim razie wysmiales opinie moja, oraz uzytkownika JimPanse. Zadowolony? Poza tym, nigdzie nie napisalem ze obraziles mnie osobiscie. RE: Skyrim - Lavos - 18-11-2011 19:32 @Punio Ograniczenie znaczenia kondycji to nie duża zmiana. Pomijając już to, że w pierwszym lepszym worku znaleźć można było komponent odnawiający kondycję i zrobić z tego stosowną miksturę. @Selevan Zabawnie piszesz, oczekuj stosownych reakcji. Proste. RE: Skyrim - JimPanse - 19-11-2011 16:11 ![]() Gusta, wiecie co to są gusta? Każdy ma swoje. I, jak to mówi znane przysłowie, nie dyskutuje się o nich. Dajcie sobie spokój i nie rzucajcie się sobie do gardeł. Każdy lubi to, co lubi i raczej tego nie zmienicie swoimi komentarzami. RE: Skyrim - Lavos - 19-11-2011 16:54 Cóż za genialny kontrargument. Gdybyś przeczytał posty, to byś zrozumiał, że o żadnych gustach dyskusji nie było. Jedyne, do czego tutaj pito, to używanie wielkich słów powodowanych jednym detalem, smaczkiem gry. RE: Skyrim - JimPanse - 19-11-2011 20:25 Uznaje po prostu za głupie zagadnienie które ma na celu udowodnić innym jaka ta gra jest straszna i odwrotnie. Reszty nie oglądałem, bo mnie po prostu nie obchodzi. RE: Skyrim - Lavos - 19-11-2011 20:35 Nikt tu nie udowadniał, że gra jest straszna. Może wysil się i poczytaj, bo ja wiem, temat czy posty i dopiero wtedy odpisuj, hm? RE: Skyrim - Sworson - 11-12-2011 21:41 Wracając do tematu Skyrima. Którą stronę popieracie? Gromowładnych czy Cesarstwo? I dlaczego? RE: Skyrim - Wan1Mas - 11-12-2011 21:48 Gromowładni. Skyrim dla nordow tak jak Polska dla Polaków!! A tak srsly, wolę gromowładnych, Cesarstwo zajeżdza imperial szitem, którego nie trawie. RE: Skyrim - Sworson - 11-12-2011 22:21 Ja wybrałem Cesarstwo. Może i Gromowładni mają piękne hasełka, ale ich przywódca Ulrich to zwykły tchórz. Jeśli on ma rządzić Skyrim to sorry, ale już wolę Cesarstwo. Takie me zdanie. RE: Skyrim - appareil - 11-12-2011 22:46 Quote:Gromowładni mają piękne hasełkRasizm? Bo tylko to sobą reprezentują. |