![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:34 No piszcie mi coś,zatkało kakao? MZLJ Będziesz dożywotnie zapinany w dupę przez Tuska i Komorowskiego. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:35 Nom, a ty przez Chucka Norrisa. Weź wyjdź człowieku zamknij konto na YouTube i będzie spokój ... nikt nie będzie płakał po tobie Adaś ... RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:35 Chcesz przelewu krwi? To zapraszam skurwysynie do mnie rozpierdolę wam te zakute ryje,jeban skurwysyny ateistowskie. SKURWIAŁE ILUMINACKIE NASIENIE. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:36 Zresztą co ja dalej z tobą "dyskutuję". Panowie, od teraz ignorujmy ten ... nawet nie skomentuję, nie chce mi się nabijać sobie %. RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:37 Tyle masz do powiedzenia kurwo Empirator? Ciągnij mi kutasa. Zgłaszaj o to właśnie mi chodzi,ciekawe kto z tego cało wyjdzie jebane komunistyczne mordy. Zgłaszaj i to już a ty mzjl szczekaj. Domniemany przestępca pan L.J dobre inicjały twojego tatusia, na tą chwilę czekałem kiedy zgładzę jebanych ateistów, wiecie kto przemawia przez Adasia? macie jeszcze 3 godziny i 17 min. RE: MegaZajka zamknął konto - BARKQ - 05-11-2012 21:47 No no, nie wchodziłem na forum z 2 godziny, a tutaj 3 strony nabite. Dalej kłóćcie się z Adasiem, to ten temat będzie najpopularniejszy na całym forum. Naprawde, spokojną rozmową z Adasiem niczego się nie osiągnie, bo Jemu chodzi o to, żebyśmy go przeprosili, nazwali Bogiem, Buddą czy czym tam sobie wymyślił i dopóki tak się nie stanie, albo dopóki nie zrozumie, że tak się nie stanie, będzie tutaj pisać w nieskończoność :) RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:49 Nooo! W końcu to on jest Bogiem. Musimy uświadomić to sobie sobie, że to my też jesteśmy Bogiem. Tylko wyobraźmy to sobie sobie ;__; Proponuję zignorować i zbanować Adasia na IP a temat ten zablokować. To może się nawet w nieskończoność ciągnąć. RE: MegaZajka zamknął konto - Elwood - 05-11-2012 21:51 Adaś... Mnie też nudzi ta dyskusja, odpuszczam sobie RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:54 Myślisz,że będę oglądał twoje głupoty? Dajcie bana,Ateiści pierdoleni. Dawać bana i to już. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:54 Pisz sobie dalej Adaś pisz, my i tak dalej nie będziemy już czytać twojego płakania. |