![]() |
My Little Pony: Friendship Is Magic - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: My Little Pony: Friendship Is Magic (/showthread.php?tid=675) |
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - appareil - 29-03-2012 20:42 Quote:Jak to nie 5% ,,na oko'' co już pisałem,to ile według ciebie?Daj sobie punkty w odbijanie piłeczki przy level upie, bo póki co jesteś w tym słaby. Póki co, ty i tylko ty próbujesz tutaj sprowadzać cokolwiek do liczb, samemu przy okazji udowadniając, że nie masz pojęcia z czego je wyciągasz. Metoda na statystykę działa co najwyżej w CDA, mah boi. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 29-03-2012 20:56 Niby dlaczego?Denerwuje Cie to? Skoro uważasz,że moje rozumowanie jest błędne to ok,ale udowodnij mi to.Moje liczby wyciągam z czystych przypuszczeń i niczego więcej.Podasz mi źródło twojej motywacji? Infelicity Szczerze?Nie chcę mi się. I to się pisze ,,tu hard for you;)'' RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Infelicity - 29-03-2012 21:32 Sttark, a może naucz się używania komendy quote? Sądzę, że to bardzo przydatne i będzie można się zorientować w Twoich do bólu zagmatwanych postach... :< 2hard for u? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - appareil - 30-03-2012 11:56 Quote:Skoro uważasz,że moje rozumowanie jest błędne to ok,ale udowodnij mi to.Moje liczby wyciągam z czystych przypuszczeń i niczego więcej.Podasz mi źródło twojej motywacji?Ubranie tego samego w inne słowa nie zmieni stanu rzeczy. Skoro sam rzucasz statystyki, to sam powinieneś je podeprzeć czymś, a nie liczyć, że ktoś zrobi to za ciebie - nie jesteś w przedszkolu. Chyba. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Infelicity - 30-03-2012 15:09 (29-03-2012 20:56 )Sttark Wrote: I to się pisze ,,tu hard for you;)'' ORLY? Sam niby poprawiasz rzekomy "błąd", a wprowadzasz nowy... RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Brzozka - 31-03-2012 21:08 Może wróćmy do tematu... Pamiętam, że jak byłam mała, to sobie wypożyczałam kasety z takimi starymi little pony (Z lektorem!), które mnie wkurzały i bawiły jednocześnie. No a jakieś półroku temu strasznie mi się nudziło, to włączam TV, patrzę, a tam te nowe kucyki lecą i myślę: WHAT'S THIS? Obejrzałam z ciekawości jeden odcinek, ale się nie wciągnęłam. Przyznam ładniej zrobiony (i bez lektoru) od poprzedniej wersji i da się oglądać. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Selevan - 01-04-2012 11:08 http://www.youtube.com/watch?v=x9mQCamBeW0 RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Paplok - 11-04-2012 19:58 Zauważyłem, że kucyki mają dość dziwną sławę. Każdy wtajemniczony wie, jakie ich przygody są interesujące, ale przez durnowate reklamy zabawek w TV, ogólne poglądy dotyczące słodkości, pastelowych kolorów itp wielu ludzi brzydzi się fanami tego serialu niczym jakimś bydłem. A szkoda, bo przecież bronies nie są bardziej szkodliwi od np. fanów pielenia grządek czy fanów hodowli grzyba ściennego. Lubię kucyki i nie boję się do tego przyznać, ot co! RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Gimper - 11-04-2012 22:02 (11-04-2012 19:58 )Paplok Wrote: Zauważyłem, że kucyki mają dość dziwną sławę. Każdy wtajemniczony wie, jakie ich przygody są interesujące, ale przez durnowate reklamy zabawek w TV, ogólne poglądy dotyczące słodkości, pastelowych kolorów itp wielu ludzi brzydzi się fanami tego serialu niczym jakimś bydłem. A szkoda, bo przecież bronies nie są bardziej szkodliwi od np. fanów pielenia grządek czy fanów hodowli grzyba ściennego. Lubię kucyki i nie boję się do tego przyznać, ot co!Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że oglądasz przygody Barbie - u ludzi pojawia się ten sam uśmiech politowania na twarzy ;] RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 12-04-2012 11:12 Najnowszy MOV tym razem z Twilight w roli głównej. Gimper To smutna,ale niestety prawda,że niektórzy tak na to reagują.Szkoda.Nie wiedzą co tracą.Choć zdarzają się pozytywne wyjątki. |