![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - Rozaret - 20-12-2012 00:38 Tak sobie czytam już jakiś czas ten temat. I czytam, czytam, czytam i czytam. I do jakiego wniosku dochodzę? Że być może to jest jakaś wielka intryga polskich youtuberów, aby pokazać jakimi debilami jesteśmy? Ale po kolei... 1. Nie mamy w sumie żadnych dowodów oprócz nagrań audio. Przecież Oni mogli je wspólnie spreparowac bez najmiejszych problemów. 2. "Ukradzione konta" - Nie wiadomo ile haseł wykradziono. A co jeżeli youtuberzy zainwestowali i kupili pare kont premium i wszystko upozorowali? Co to jest np. 15 kont dla 15 osób (niektórzy pracujący). 3. Paczka modów - Czy nikt nie sprawdzał czy przed ukryciem filmu na status niepubliczny nie zostala podmieniona? Wczesniej wszystko moglo byc ok, a teraz podano nam spreparowaną paczkę? 4. Mentalność ludzi - Naprawdę? Ktoś kto ryzykował odsiadkę w pierdlu, ktoś kto zarabiał stałe (i spore pieniądze) na yt będzie przez taki czas tonąć w hipokryzji, a jak sprawa przycichnie to zacznie nagrywać jak gdyby nic? Dla mnie to troche dziwne. Tyle ode mnie. Pragnę zaznaczyć iż to są tylko moje reflekcje na ten temat. Pozdrawiam. RE: Negatyw zamknął konto - Baldo - 20-12-2012 12:31 Wydaje mi się e to byłoby bardziej w stylu buraczka. Bo nie wiem, czy ktoś dla takiej akcji chciałby tracić suby... RE: Negatyw zamknął konto - LamaTiVi - 23-12-2012 22:52 to jest fake: http://www.youtube.com/watch?v=CGXho1ODZlU ?? czy się zbija z tego wszystkiego? RE: Negatyw zamknął konto - MrRepo - 26-12-2012 00:27 (23-12-2012 22:52 )LamaTiVi Wrote: to jest fake: Cóż, ma wyjebane bo wie, że raczej żadne konsekwencje prawne mu nie grożą, po świętach zapowiada się powrót + filmik odnośnie tej sprawy. Na fb gromadzi fanów od nowa którzy są tak wtajemniczeni, że nawet nie widzą iż się przyznał :D Podejrzewam, że dalej będzie prowadzić swój kanał - może odejdzie te kilka tyś osób, ale reszta zostanie i będą go oglądać. RE: Negatyw zamknął konto - Rangy - 26-12-2012 02:15 I tak pozostanie w tyle, ew. zacznie robić kontrowersyjne materiały, bo subówka sama nie przyjdzie po jego wielkim powrocie. RE: Negatyw zamknął konto - BARKQ - 26-12-2012 15:51 A miał być jakiś wielki film, materiał bomba, który zamknie sprawe i gdzie on jest ? Heh. RE: Negatyw zamknął konto - Klepacz - 27-12-2012 22:17 Nie wiem czy to będzie kogoś obchodziło, ale krążyłem sobie po omegle kiedy to pan X miał live. (nie chcę nikogo reklamować) i zobaczyłem tam negatywa. ;P RE: Negatyw zamknął konto - Sou - 28-12-2012 08:04 NIEZŁE! Negatyw wypuścił nowe wideo w którym chce się pogodzić ze wszystkimi http://youtu.be/anf-LqIRDNw RE: Negatyw zamknął konto - TheIntelPL - 28-12-2012 11:47 No nieźle! I zobaczysz, że połowe omota i znów będzie wielką gwiazdą ;d Ja mu nie dam. Będę Hejtę. :P RE: Negatyw zamknął konto - FearPL1 - 28-12-2012 12:40 (26-12-2012 00:27 )MrRepo Wrote:(23-12-2012 22:52 )LamaTiVi Wrote: to jest fake: Skąd wiesz?:D |