![]() |
My Little Pony: Friendship Is Magic - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: My Little Pony: Friendship Is Magic (/showthread.php?tid=675) |
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Paplok - 12-04-2012 12:50 (11-04-2012 22:02 )Gimper Wrote: Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że oglądasz przygody Barbie - u ludzi pojawia się ten sam uśmiech politowania na twarzy ;] Dobre porównanie, aczkolwiek wokół Barbie nie ma takiego hype'u jak wokół kuców (poza durnymi reklamami, ale czy ktoś widział kiedyś fajną/mądrą reklamę w polskiej telewizji?), więc raczej mimo wszystko ponies to dla ludzi większe zło :) RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Empirator - 26-08-2012 21:51 Do tej pory tępiłem fanów MLP: FiM. Najprawdopodobniej wkrótce spróbuję swojej odwagi, o ile wytrzymam... przekonaliście mnie do tego :< RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - kaszub - 26-08-2012 22:52 I po co odkopywać stary wątek. :P Mi się już znudziły. Po pierwszym sezonie nudzą bardzo. Przynajmniej mnie. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Roofix - 27-08-2012 16:10 Obejrzałem bodaj półtora sezonu, podobno trzeci jest słabszy, bo robiony pod "fandom". Ktoś potwierdzi? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Elwood - 27-08-2012 16:16 A mi się zdawało, że jeszcze nie ma trzeciego sezonu. Przynajmniej nic o tym nie słyszałem. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 27-08-2012 20:36 3 sezon jeszcze nie wyszedł.A czy będzie słabszy czy nie to już będzie kwestia osobista każdego kto go obejrzy.Jak dotąd nie widzę powodu by się martwić. Piosenka nawiązuje stylem bardziej do pierwszego sezonu więc chyba źle nie będzie.Pożyjemy zobaczymy. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Roofix - 28-08-2012 13:55 Musiałem więc coś przekręcić. Wniosek musi być więc taki, że to w drugiej połowie jest spadek poziomu. Tym gorzej :P RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 28-08-2012 16:13 Spadek poziomu?Nie powiedział bym chyba,że ktoś wolał styl z pierwszego sezonu.Drugi jest trochę inny pod względem konstrukcji odcinków.Ale to już kwestia gustu. @Elwood Nikt z studia animacji ani z Hasbro nie powiedział tego takiego.Wydaje mi się niemożliwe by sezon 3 był robiony pod fandom mimo wielkiej popularności bronies nadal serial ma utrzymywać się wśród grupy docelowej.Zdecydowanie większość fanów(w tym ja)wolelibyśmy uniknąć takich sytuacji. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Elwood - 28-08-2012 18:03 Trzeci ma być robiony pod fandom? Geez, już się boję. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - appareil - 29-08-2012 21:35 INB4 MOAR CLOP |