Zagrajmy w...
Negatyw zamknął konto - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240)

RE: Negatyw zamknął konto - agatta - 07-01-2013 16:08

zaskakujące że przyznaje sie a później:
"kurwa ktoś mnie wmieszał w całą sprawę"
Debil , nie człowiek . -,-"

RE: Negatyw zamknął konto - kubn2 - 07-01-2013 16:08

Ciekawe yyy robię przerwę od YT to usunę konto i dam FullScreenowi możliwość na pozwanie mnie za 250k $.

RE: Negatyw zamknął konto - DonPietro - 07-01-2013 19:54

Mnie tam teraz śmieszy, że Negatyw coś powiedział i wszyscy lecą hejtować bunny. Potem bunny coś powie i będzie na odwrót. Ale spoko przynajmniej jest beka ;D

RE: Negatyw zamknął konto - Kefrus - 07-01-2013 20:03

Czytając post powyżej, Kiepscy kończyli się słowami piosenki "jest zadyma i jest draka" :D Mam wrażenie, że to nie jest przypadek. Chrześcijanie 1:0 Ateiści

RE: Negatyw zamknął konto - ViaGameGuy - 07-01-2013 20:21

Siemka, tak cyztałem wczoraj ten temat. Powiem jedno, nie jestem po niczyjej stronie, nawet nie gram w MC, nie znam tych YouTuberów. Obejrzałem filmiki dot. sprawy bo fajna beka.

Ale na poważnie, jakiś tam typ z nickiem na A i jakiś iDcostam zapewniali że full dowody itp. itd. że będą nieskalane dowody na wszystko.
Ale nie widzę tego coś i szczerze? Wątpię że zobaczę dlatego nie mam do końca urazu do negatywa, trzeba patrzeć obiektywnie i patrzeć na argumenty których nie ma. Bunny gada pierdoły, zwykły nolife bez życia a jej życie to komputer to inteligentnych i wnoszących do tematu postów się nie spodziewam.

RE: Negatyw zamknął konto - agatta - 08-01-2013 15:48

Nie wiem jak wam , ale ta sprawa mi sie poplątała .
Chociaż ... JAK NEGATYWOWI UDAŁO SIE PRZYWRÓCIĆ WIDZÓW ..
kurwa .... już nic nie wiem .
trudno zdobyć zaufanie , ale łatwo je stracić .

RE: Negatyw zamknął konto - WolfGB - 08-01-2013 18:13

a kogo tam obchodzi jakis negatyw skoro zamknął konto to musiał maczać paluszki w tym wszystkim :) normalny człowiek bez powodu nie usuwa konta które juz generuje dochody itp

Negatyw Wielki Powrót? - Xuxed - 08-01-2013 18:16

Jak może wam wiadomo czy nie negatyw zrobił wielki powrót i odrazu wyjaśnił co i jak i oczernił Bunny_Kou czy słusznie? także naprawił reputacje innych

RE: Negatyw Wielki Powrót? - Rangy - 08-01-2013 18:18

Reputację wyznaczają ludzie, a nie on sam.

RE: Negatyw Wielki Powrót? - WolfGB - 08-01-2013 18:19

tak a po takiej akcji nie bedzie osoba godna zaufania i kazdy go oleje