Zagrajmy w...
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. (/showthread.php?tid=306)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - CTSG - 23-06-2011 18:10

@up: Cupsell ma dosyć dziwną politykę. Nie płaci się tam za matrycę, tylko wrzuca wzór i wybiera typ koszulki na jakim ma być ona sprzedawana. Nie ponosi się za to żadnych kosztów. Nie wiem czy to kwestia użytych technologii, czy Cupsellowi mimo wszystko opłaca się inwestowanie w takie matryce bez pewności, że im się za każdą zwróci, ale tak to właśnie wygląda.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Mide - 23-06-2011 18:24

A wiesz może czy są one wytwarzane w "sitodruku"? Bo jak nie, to już wiadomo czemu w to mogą zainwestować :P

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - CTSG - 23-06-2011 18:51

No najwidoczniej nie są. ;] Sitodruk tak jak mówiłeś wymaga pewnych kosztownych przygotowań. Poza tym koszulka z nadrukiem robionym sitodrukiem kosztowałaby chyba trochę więcej niż 40zł.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Mide - 23-06-2011 20:05

Tak raczej w okolicach 70 zł per each, dlatego się też zastanawiałem czemu mieliby płacić za matrycę - teraz już wszystko jasne ^^, jednym słowem te koszulki raczej dobrej jakości nie są.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - appareil - 23-06-2011 23:14

Raczej. Nie wymagają 200dpi nawet. Ba, maksymalny rozmiar pliku nawet często uniemożliwia wysyłanie ich w takiej rozdzielczości.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - m4xies - 24-06-2011 14:47

http://www.youtube.com/watch?v=r1YUDNOFlfE

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Mazzir - 25-06-2011 13:33

Może i by ktoś to kupił.. Ale ten wiwraszmata czy jak mu tam jest żałosny.. Po co on to kręci jak nawet swojego głosu nie ujawni? ;) Aż taką przyjemność robi mu jechanie po ludziach? Chyba traktuje to jako formę dowartościowania swojej osoby..

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - RomanPL79 - 25-06-2011 13:40

(25-06-2011 13:33 )Mazzir Wrote:  Ale ten wiwraszmata czy jak mu tam jest żałosny.. Po co on to kręci jak nawet swojego głosu nie ujawni? ;) Aż taką przyjemność robi mu jechanie po ludziach? Chyba traktuje to jako formę dowartościowania swojej osoby..

Prędzej bym to brał za prowokacje pokazującą poziom widzów (w tym wypadku) pana JJJ

@TOPIC
Ciekawi mnie, czy ktoś wyszedł już w tym na miasto (i czy został wyśmiany)...

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - undero - 25-06-2011 17:22

Co do wiwraszmata to muszę powiedzieć że słusznie zjechał JJJ bo to czysty idiotyzm dawać takie koszulki i za taką cenę

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - TaboretPL - 28-06-2011 01:20

Widzę że nie tylko ja widziałem filmik wiwryszmaty. WYstarczy zerknąć na komentarze co drugi to " ch*j, ciota, twoja stara" itd. pokazujący jakże niski poziom fanów pana JJaya. Sam sklepik też mnie rozwalił przecież to wstyd w takim badziewiu wychodzić i to za taką cenę ;p