![]() |
Diss na Roja - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Diss na Roja (/showthread.php?tid=3403) |
RE: Diss na Roja - Sworson - 04-08-2013 18:41 Quote: Czy ktoś mi wytłumaczy co jest takiego pociągającego w ROJO, że go gim(fan)baza ogląda? Ma żonę z widocznym biustem. RE: Diss na Roja - rafi81 - 04-08-2013 23:14 (04-08-2013 18:41 )Sworson Wrote:Quote: Czy ktoś mi wytłumaczy co jest takiego pociągającego w ROJO, że go gim(fan)baza ogląda? Link or didn't happend. RE: Diss na Roja - Infelicity - 05-08-2013 13:49 Chciałbyś, grzeszniku. RE: Diss na Roja - Innominatus - 05-08-2013 14:03 Lugia007 Wrote:To nazywają "dystansem do siebie", nie znasz się ;)Jestem ciekaw jak duży mają dystans do swojego życia realnego. Ciekawe jak do takiego Gimpera odnoszą się ludzie z którymi (chyba) chodzi do szkoły, czy prócz armii gimbusów i jego kucowatych kolegów ktokolwiek z nim chce poważnie rozmawiać zamiast szydzić z pedałowania czy innych śmieszków. RE: Diss na Roja - fszeker - 06-08-2013 08:28 Ale jak bardzo zacofana jest ta gimbaza, że ogląda krzyczącego faceta w kryzysie wieku średniego? Czy to może o to, że gimbaza lubi swoich i przyjęła roja jako takiego co zachowuje się jak oni? Czy powiedzenie do kogoś Tarcza Szmato jest cool? Pytam bo mieszkam w "Złym" Kraju (ten za tom wodom co tam gry powstajo) RE: Diss na Roja - Skorsez - 06-08-2013 18:17 (05-08-2013 14:03 )Innominatus Wrote: Jestem ciekaw jak duży mają dystans do swojego życia realnego. Ciekawe jak do takiego Gimpera odnoszą się ludzie z którymi (chyba) chodzi do szkoły, czy prócz armii gimbusów i jego kucowatych kolegów ktokolwiek z nim chce poważnie rozmawiać zamiast szydzić z pedałowania czy innych śmieszków. W kulturze hip hopowej już tak jest, że nawzajem z siebie szydzą dla beki, czy to raperzy czy słuchacze, Gimper chyba lubi tą muzykę a w jej środowisku dystans do siebie jest bardzo duży, wśród Reggae jest największy. Więc nie ma najwyraźniej nic przeciwko że go tak wyzywają w tym dissie, w dużej mierze to też zależy od człowieka. RE: Diss na Roja - Lavos - 09-08-2013 11:22 @up To po prostu wybieg, Gimperowi chytrości nikt nie odmówi. Taki circlejerk oznacza, że będzie postrzegany jako ktoś z dystansem (którego na łamach tego forum jakoś nie doświadczyłem), przez co uchroni się od potencjalnych ataków o oczywistej treści. |