![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 29-06-2011 02:39 @Mide Tak,wiem narobiłem zajebiście dużo błędów. wywołane to jest (nie kontrolowaniem) tego co pisze ,pisze na ślepo i są tego skutki RE: MegaZajka zamknął konto - Sworson - 29-06-2011 06:31 Nie przesadzaj, aż z tymi błędami. Do Komorowskiego mu daleko. MegaZajka z reguły, nie znosi krytyki i nie dorósł do internetu. Nawet jego przyjaciel tak sądzi. RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 29-06-2011 09:41 Dokładnie RE: MegaZajka zamknął konto - Falc00n - 29-06-2011 14:54 @sonicpro Mógłbyś ograniczyć na naszym forum bluzganie? Z reguły panuje tutaj kultura. @topic Zgadzam się z Midem, chyba już wyczerpaliśmy temat. RE: MegaZajka zamknął konto - Mide - 29-06-2011 22:36 (29-06-2011 14:54 )Falc00n Wrote: @sonicpro Podpowiedź słownikowa jakby ktoś nie "kumał" o co chodzi autorowi: "zajebiście" znaczenie: wulgarnie: fajny, interesujący Tak ten wyraz JEST wulgaryzmem obojętnie czy go używa pół świata w telewizji czy też tylko 1/3. I nic tego nie zmieni, nawet jakby wszyscy "sławni" postanowili by go używać zamiast np "fajny, interesujący" RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 30-06-2011 00:15 Mały follow- up: Jeśli nie chce się wam oglądać - filmik nie zawiera ani grama słowa od MZ. Tylko hipoholowy kawałek. Zajka ponadto tak się przejął filmikiem sonica, że wrzucił go na swój kanał. Troll'd. RE: MegaZajka zamknął konto - Dembalak - 30-06-2011 08:57 To wszystko zaczyna przypominać słabej klasy telenowele. Czas wziąć piwko i troche popcornu, będzie co oglądać. Nie wiem czemu, ale ten fragment najlepiej będzie opisywał wszystkie dramy zagrajmerów, te które były i te które będą: http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA#t=0m14s RE: MegaZajka zamknął konto - kaszub - 30-06-2011 09:44 Drama jest murzynem (bez podtekstów rasistowskich). Fakt, ten płacz jest świetnym odzwierciedleniem płaczu zagrajmerów. W sumie mógłby ktoś te wszystkie dramy ładnie posklejać, wtedy wyszło być coś w stylu Pulp Fiction*. Drama Fiction?(bardzo niskobudżetowy i kiczowaty film). Świetnie. Weź też piwko i dla mnie Dembalak, ja zamówię pizzę. Po seansie, wszystkim ofiarom dram podaruję relanium. * Nie mam pojęcia dlaczego, ale właśnie z tym filmem kojarzą mi się dramy zagrajmerów. RE: MegaZajka zamknął konto - TheLMkk - 30-06-2011 15:00 Na MegaZajkaLizeJajka już pewien człowiek grozi autorowi kanału 'mandatem i usunięciem konta za podszywanie'... :D RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 30-06-2011 22:14 Łolaboga, co to będzie? Co to będzie? |