![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - Reeposter - 08-01-2013 19:45 @Up: Ok dzięki za informacje - tego akurat nie wiedziałem, jak pisałem są to moje spekulacje. RE: Negatyw zamknął konto - john - 08-01-2013 19:54 a Vertez nie ma z tym nic wspólnego ? RutkoFFzgiH4x0rzTeam zasubskrybował(a) kanał 4 mies. temu PanJezusHax0r https://www.youtube.com/user/PanJezusHax0r a tam PanJezusHax0r opublikował(a) newsletter 4 mies. temu Dzięki za 5 widzów :****** Są to: patgad, RutkoFFzgiH4x0rzTeam, LuKz1337, MrVertez, Esserinn RE: Negatyw zamknął konto - Xuxed - 08-01-2013 20:33 Lukz Kojarze gościa, ale swoją drogą co ma piernik do wiatraka? co z tego ,że jakiś tam człowiek założył sobie konto i ludzie go zasubskrybowali ? RE: Negatyw zamknął konto - Baldo - 08-01-2013 21:57 Ja szczerze wam powiem, że dosyć długo śledziłem informacje na temat Minecash, Negatywa i MaćkaTMPL i szczerze wam powiem, że po tych wszystkich postach z ich strony, jak i ich przeciwników oraz wielu, naprawdę wielu filmikach zauważam, że robi się wielki młyn i nawet sami widzowie głupieją. Chodzą jak debile od filmiku do filmiku i hejtują ludzi, o których była mowa w filmie. Ja sam nie wiem komu mam już wierzyć, więc nie zabieram głosu w tej sprawie i poczekam jeszcze sobie i z daleka się przyglądnę całej sprawie. Mam kilka spekulacji, ale mogą okazać się fałszywe, a nie chcę nikogo oczerniać! Pozdrawiam RE: Negatyw zamknął konto - MircoCroCop - 08-01-2013 22:29 "To sprawa karna!" "Pójdą do więzienia!" "Pójdą za to siedzieć!" A pamięta ktoś jeszcze o tej sprawie? Bo jak na razie, ludzie mają to w nosie. RE: Negatyw zamknął konto - Reeposter - 08-01-2013 22:42 @UP: Kogo to cytaty, bo ja już nie ogarniam tych wszystkich filmów? RE: Negatyw zamknął konto - Baldo - 08-01-2013 23:00 Podejrzewam, ze Bunny_Kou coś takiego mówiła, ale jestem pewien. W każdym bądź razie dosyć mocno naciskała na Negatywa. Pozdrawiam RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 10-01-2013 20:20 Hehs. Nieźle strollowali robiąc to konto i po prostu jakby ktoś na nie trafił to trafiłby na odpowiedź... Filmowo, bondowo :P Czyli odpowiedź macie, spekulacje co do osób zamieszanych się potwierdzają i co teraz? Patyczak (zresztą super grafik) usunął już konto, LukZ zrobił już ragequit ale Vertez w ogóle nic nie wspomina chociaż to wiadomo, że to z nim było coś nie tak: "PanSmietanka & SirTruskawkaa". Cóź, należy tylko czekać na wyjaśnienia od Verteza. Problem Solved?! NIE! :) Jeszcze jedna perełka: Opis Buraczka filmiku "GIMBO HAXOR TEAM" czyli pierwszego wiedzącego o "Największej dramie polskiego youtuba": (...) gratuluje dwulicowosci jednemu z "uczestnikow zabawy" ktory na forum z...w.pl twierdzi dzis ze o niczym nie wiedzial. specjalnie gdy samemu bedac (z na dzis dwoma pierwszymi ujawnionymi szkodnikami) w zmowie i kregu wzajemnego pomocnictwa bral udzial w kazdym z opisanych w filmiku procederow. gratki pomyslu fałłłł to prawie jak wtedy z twoim x-rayem lol :-D Discuss More ^^ RE: Negatyw zamknął konto - LuK1337 - 10-01-2013 21:55 fszeker (...LukZ zrobił już ragequit...): Zmieniłem tylko konto, aby nie było guwnoburzy. Xuxed: Jesteś idiota, odszedł z serwerowni i DDoS'ował ja, ten super proeloelo admin szczenix[marihuanen] udowodnił Ci to jakoś ? Nie DDoS'owałem jego shitcraftu. Co do RevBoarda: Jesteś cwelem, udajesz iż nie miałeś dostępu do wszystkich kont? Miałeś dostęp FTP nigdy nie zmieniałem hasła, więc jedynie okłamujesz wszystkich, myślisz że jesteś taki bonzo ? john/fszeker: Nie, nie znam nawet Verteza. Tyle odemnie elosz. RE: Negatyw zamknął konto - Pan_Limonka - 10-01-2013 22:16 I tak juz wszyscy o tym zapomnieli :) |