![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 10-01-2013 22:39 @Up o czym?! Bo teraz jest dużo tematów poruszonych RE: Negatyw zamknął konto - Pan_Limonka - 10-01-2013 22:43 Wystarczy, że Negatyw wróci do nagrywania, wrzuci filmik bagatelizujący całą sytuacje i wszystko będzie ok... RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 10-01-2013 22:58 I żyli długo i szczęśliwie... Jasne Słyszałeś o Reputacji i Kłamstwie? Mam w wiarę w ludzkość i ich inteligencję, że nie nabiorą się na byle gówno-tłumaczenia czy w ogóle jakiekolwiek od Negatywa. Ale wszyscy gadają teraz tylko już o Negatywie a co z Maćkiem?! RE: Negatyw zamknął konto - Elwood - 10-01-2013 23:06 Quote: Mam w wiarę w ludzkość i ich inteligencję, że nie nabiorą się na byle gówno-tłumaczenia czy w ogóle jakiekolwiek od Negatywa. Dude, inteligencja i widzowie minefaga. Zastanów się raz jeszcze. RE: Negatyw zamknął konto - Innominatus - 10-01-2013 23:14 Ludzie, a zwłaszcza cebulaki to idioci, łykną wszystko jak młode rekiny, także skończcie płakać. W świetle prawa Negatyw jest czysty jak łza, zero dowodów, same pomówienia i domysły, także możecie schować się internetowi windykatorzy do swoich zaścianków, i szukać dramatów gdzie indziej, polecam Polsat albo TVN RE: Negatyw zamknął konto - Pan_Limonka - 11-01-2013 00:16 Reżyser "Dlaczego Ja?" zaciera ręce czytając ten temat. RE: Negatyw zamknął konto - agatta - 11-01-2013 13:57 Myślicie że Vertez może być we wszystko zamieszany ? Ahhhh .... RE: Negatyw zamknął konto - MircoCroCop - 11-01-2013 14:15 Jakieżto ekscytujące, prawie 52 strony teorii spiskowych i wielkich poruszeń - a komu przyjdzie coś z tym zrobić? Nikomu - bo komu się chce? Tam ktoś pytał o cytaty tych co wymieniłem. Dajmy na to Bunny_Kou. RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 11-01-2013 16:25 @up Niby true ale i tak się rozluźniło od postów typu: Quote:nie oglondałem negatywa i w sumie to nie znam go ale gupi bo ukrad konta do minicrafta dzieciom.(błędy są on purpose) Więc teraz raczej wystraczy doszukać, jakie jeszcze inne minefagi są w to zamieszane a potem zasnąć i zapomnieć z myślą w pełni rozwiązanej sprawy :P RE: Negatyw zamknął konto - The Meldero - 11-01-2013 23:06 Czuję się jako jeden z newfagów, zobowiązany wypowiedzieć się na ten temat i to krótko podsumować. Zawsze lubiłem snuć wszelakie teorie spiskowe, etc. Tym razem jednak całkiem realistycznie: Negatyw, należący do pewnej grupy razem z Maćkiem wypromowali mod MineCa$h. O nim wszyscy już wiedzą, więc jak działa to się rozpisywać nie będę. Nagle zrobiło się głośno, pani Bunny_kou jak i parę innych osób zrobiło z tego aferę na ogromną skalę. Oczywiście poszkodowanych - ZERO. Dowodów tak samo. W akcie desperacji i nienawiści Bunny postanowiła odkupić konta wszystkim poszkodowanym. I jak nie było do tego czasu nikogo poszkodowanego, to nagle setki widzów zaczęli się zgłaszać po swoje "stracone" konta. Kont przejęto tak jak sam Negatyw powiedział ok. 30-40. Zresztą osoby poszkodowane mogły po prostu zmienić hasło do konta. Potrzebne do zmiany jest e-mail i hasło. Do niego infa Mineca$h nie wykradał. Teoretycznie nic takiego złego się nie stało. Nie rozumiem więc was ludzie o co ta cała sprawa. Obecnie przysłowiowo możecie mu "possać jajka" i dać satysfakcję z waszego oburzenia. Zresztą cały ten temat to jakaś wielka parodia. Gratuluję, że w taki łatwy sposób sprowadziliście na swoje forum rzeszę Minefagów i Trolli. Jeżeli ktoś ma jakiś dowód. Proszę podajcie go. Jak na razie wszystko tu napisane to debilne domysły i teorie spiskowe. Faktem jest, że Negatyw i Maciek są czyści. Pozdrawiam. PS. Możecie sobie mnie nawet wyzwać od obrońcy Negatywa. IDC anyway =) |