![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - Fuzzik - 16-01-2013 18:50 No sorry, ale za co on pójdzie do pudła? Nikt mu niczego nie udowodni, ludzie mieli tysiące dowodów, miało powstać kilkaset filmów, w których Negatyw i Maciek są oskarżani (z dowodami), skradziono konta kilku tysiącom użytkowników, gdzie to wszystko jest? Dziwi mnie to, że Negatyw tak kręci, raz o niczym nie wiedział, potem mówi, że go wrobiona, później przeprasza, a na koniec wszystko usuwa. Może przerósł go hejt? Nie wytrzymał psychicznie? Zamiast otrzymać odpowiedzi na proste pytania, kto to zrobił, kto jest winny itp. powstaje coraz więcej niuansów, spekulacji i pytań. RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 17-01-2013 05:13 Projekt M@ciek i Neg@tyw ludzie... NIe dajcie się zrobić. Tylko gorzej przeprowadzone niż gr@żyna. Będziecie to wspominać za 2 miesiące. :p RE: Negatyw zamknął konto - Fuzzik - 17-01-2013 11:15 Ja bym to nazwał projektem MineC@sh, ale jak kto woli :D Kto wie czy to wszystko nie jest ukartowane i po jakimś czasie wyjdzie taki filmik jak z panią grażyną :D RE: Negatyw zamknął konto - fszeker - 17-01-2013 23:28 Kto wie? Ja wiem I wszyscy powinni, bo tak jest. Zbyt śmierdzi przekrętem przekrętu RE: Negatyw zamknął konto - Reeposter - 19-01-2013 00:07 Jak będzie to kolejny projekt to już się totalnie wkurzę - ile jeszcze będzie tego typu rzeczy? Ile osób będzie chciało coś udowodnić w internecie? RE: Negatyw zamknął konto - Color 02 - 19-01-2013 08:07 Ciekawe ile jeszcze stron ten temat będzie generował hehehe... RE: Negatyw zamknął konto - DJayMuffin - 19-01-2013 12:17 (19-01-2013 00:07 )Reeposter Wrote: Jak będzie to kolejny projekt to już się totalnie wkurzę - ile jeszcze będzie tego typu rzeczy? Ile osób będzie chciało coś udowodnić w internecie? Jeśli to kolejny projekt oznacza to, że na wszystko człowiek może się nabrać... RE: Negatyw zamknął konto - Malix - 19-01-2013 12:39 Znowu będzie jacy ci internauci to zuo bo wszystko hejtujo i do wiezienia wsadają. Tak samo było z Gr@żyną, wsadzili kij w mrowisko i się zdziwili że ludzie się wkurwili na babkę. RE: Negatyw zamknął konto - Lavos - 19-01-2013 13:16 Wątek zamykam do odwołania. Coraz mniej tutaj konstruktywizmu, coraz więcej jednolinijkowych postów o niczym. |