![]() |
Beka z lecpleja - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Beka z lecpleja (/showthread.php?tid=3049) |
RE: Beka z lecpleja - GTOqw - 10-03-2013 02:42 Chcesz argumentu? Wyśmiewasz się z biednych ludzi, którzy nie znają angielskiego i proszą o pomoc w tłumaczeniu umowy, którą zapewne podpisał przed czytaniem czegokolwiek, ale kij z tym. Kiedy my zakładamy temat mający na celu wyszukanie takich perełek wpada Pan Lancuś i robi raban jakie to jest złe, że inni mają z tego lulz. Sam poziom wypowiedzi i wygrażanie się rzeczywiście wskazuje, że mamy do czynienia z BARDZO POWAŻNYM człowiekiem. Pozdrowienia z kosmosu ^__^ A co do tego tematu z partnerstwem: http://zagrajmyw.pl/watek-ciche-znikniecie-tematu Chcesz wmówić, że sam zgłosiłeś temat? How sad... RE: Beka z lecpleja - lanceq - 10-03-2013 02:48 (10-03-2013 02:42 )GTOqw Wrote: Chcesz argumentu? Co to ma wspólnego z tym o co zapytałem? Czy ty umiesz czytać ze zrozumiem? A raczej czy Ty w ogóle wiesz czym jest argument? Po poziomie merytorycznym Twoich postów wnioskuje że jeszcze jesteś za mały na internety, wróć za kilka lat. (10-03-2013 02:42 )GTOqw Wrote: A co do tego tematu z partnerstwem: http://zagrajmyw.pl/watek-ciche-znikniecie-tematu Chodziło mi o temacie na letspleju, nie na tym forum. RE: Beka z lecpleja - Lavos - 10-03-2013 02:50 Temat powolutku przeradza się w małą epopeję o tym, jak jakiś lancek łyknął przynętę. Dobra robota, OP. RE: Beka z lecpleja - lanceq - 10-03-2013 02:52 (10-03-2013 02:50 )LavosCore Wrote: Temat powolutku przeradza się w małą epopeję o tym, jak jakiś lancek łyknął przynętę. Dobra robota, OP. ![]() Admin approvuje trollowanie, o kurwencka z tym się jeszcze nie spotkałem xD Jak tu śmiesznie, chyba zostanę. RE: Beka z lecpleja - Lugia007 - 10-03-2013 02:52 (10-03-2013 02:30 )lanceq Wrote: Widzę dzieciuszka niepotrafiącego uargumentować swojej wypowiedz, meh. Żebyś nie chciał dostać warna za kolejne wycieczki osobiste. http://letsplej.pl/t-21193-magnolianetwork-dyskusja-pytania?page=30 Nie powiem, z wielką klasą zakończyłeś tak pompowany projekt. Nawet żadnego przepraszam nie ma, a jakie były pretensje kiedy pojawiały się wątpliwości to do tego networka. RE: Beka z lecpleja - lanceq - 10-03-2013 02:59 (10-03-2013 02:52 )Lugia007 Wrote: Żebyś nie chciał dostać warna za kolejne wycieczki osobiste. Nikt nie musi płakać ze względu na to, że mam posadkę w Vultrze, dlatego zrezygnowałem z Magnolii ;) Każdy kto został dodany na listę będzie w vultrze na takich samych zasadach słonko. Skoro już walimy linkami to proszę: http://letsplej.pl/t-22842-vultra-tv-oficjalna-rekrutacja-polski-oddzial RE: Beka z lecpleja - Lavos - 10-03-2013 03:00 @lanceq W tym temacie przynęta w zasadzie była bardzo, ale to bardzo oczywista, każdy średnio kojarzący fakty ziemniak by się zorientował, że prędzej czy później znajdzie się ktoś z lecpleja by przytaknąć/obronić. To jak dwa plus dwa, prosta matematyka, zależność wychodząca z trywialnego działania. Co oczywiście zupełnie nie zaskakuje, że wciskasz mi jakieś popieranie trollingu. Nie wydajesz się dość pojętny, dodatkowo po twoich postach tutaj. Siadaj, dwójka. RE: Beka z lecpleja - Wybielaczz - 10-03-2013 03:02 Huh, wszyscy robią z tego niezłą dramę. Dramę o nic. Userzy z tego forum nie powinni się śmiać z osób początkujących lub młodszych na letspleju, a tutaj nie ma się z czego śmiać, gdyż praktycznie nie ma tu w/w osób. Za to Lanceq powinien się wychamować i tyle. Myślę, że chyba konkurencja nie powinna tak robić, a inni mogą nie życzyć swoich tekstów tutaj, ale jeżeli już musicie, to nie dawajcie jakichkolwiek moich tekstów. ; p RE: Beka z lecpleja - GTOqw - 10-03-2013 03:04 Oh Lancuś^^ To chyba ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Gdzie napisałem, że chodzi mi o temat na lecpleju? Skoro jestem taki biedny umysłowo to proszę oświeć mnie swą świetnością i powiedz co się stało... Śmiało możesz się wypłakać (obrazili Cię, że aż się popłakałeś przed monitorem? a może jesteś jednym z tych słynnych białych rycerzy z lecpleja mknących na swych rączych rumakach broniących swego foruma z uporem godnym najtwardszego szkota ? a może po prostu jesteś trollem i nie lubisz Innominatusa?- chętnie wysłucham Twojej opowieści mistrzu. Co te internety robią z ludźmi - wchodzisz sobie pożartować, a kończysz wykłócając się z pospólstwem... RE: Beka z lecpleja - lanceq - 10-03-2013 03:06 >bądź adminem >wejdź na jakiś przypadkowy troll temat >udawaj że wszystko było zaplanowane i że to trollowanie into większa sprawa >profit Sugerowanie że broniłbym letspleja gdziekolwiek bym był, jak już mówiłem motzno wyjebane i w tamto forum i w to, jedyne czego broniłem to mojej osoby i chyba to widać, nie jestem żadnych white knightem a raczej odwrotnie więc nie przypinaj mi proszę takiej metki. Idę aplikować tu na moda, takiej inby to ja dawno nie widziałem. ![]() @up Co ty synek próbujesz mi udowodnić? Te Twoje porównania nie zbyt Ci wychodzą, brakuje jeszcze łacińskich sentencji i byłbyś jak... no dobra wszyscy wiedzą chyba o kogo chodzi. Jesteś za słaby w internet, zrozum to i diluj z tym. |