![]() |
Pogadajmy z Gimperem - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Pogadajmy z Gimperem (/showthread.php?tid=36) |
RE: Pogadajmy z Gimperem - GreenCell - 28-11-2010 18:36 Hmmm... czyli mówisz żeś spięty gościu i zero humoru... RE: Pogadajmy z Gimperem - Gimper - 28-11-2010 18:38 Quote:Hmmm... czyli mówisz żeś spięty gościu i zero humoru...? Ile masz lat i znaczenia których słów z mojej wypowiedzi nie rozumiesz? RE: Pogadajmy z Gimperem - GreenCell - 28-11-2010 18:43 No dobra, dobra, nabijałem się. A nie rozumiem żadnego. Dlaczego? Nagle, na sam koniec rozmowy odzywasz się ty, wtedy kiedy już nikt zainteresowany wywiadem nie jest. Ominąłeś największy "ruch" w tym temacie, po kryjomu się usprawiedliwiłeś tylko po to żeby po Tobie nie jeździli. Dzięki. RE: Pogadajmy z Gimperem - Gimper - 28-11-2010 19:02 ROTFL Nie rozumiem twojego toku rozumowania, uważasz że gdybym napisał tego posta 2 dni wcześniej to byłaby to duża różnica? Nie mogłem tego zrobić gdyż nie miałem dostępu do komputera więc się już nie dowiemy. Quote:A nie rozumiem żadnego.Więc dyskusja z tobą nie ma sensu jeżeli nawet nie rozumiesz co czytasz. Swoją drogą nie widzę związku pomiędzy tą twoją wypowiedzią a poprzednią, nie wiem co sobie ubzdurałeś ale chyba naprawdę nie rozumiesz co napisałem. Ręce opadają jak czyta się takie posty, nie wiem też o co ci chodzi z usprawiedliwianiem się - poświęciłem dosłownie jedną linijkę na wytłumaczenie mojej pierwszej wypowiedzi, resztę przeznaczyłem na zupełnie co innego, czegoś takiego jak czytanie ze zrozumieniem nauczą cię w 3 podstawówki, także z ocenianiem wypowiedzi innych wstrzymaj się do tego czasu. RE: Pogadajmy z Gimperem - GreenCell - 28-11-2010 19:13 O Boziu, serio? Łał, jesteś w czwartej klasie a jednak Ciebie nie nauczyli...ehh... Nie widzisz związku między moją... ekhm, 51 poście w tym temacie, hmmm, zastanówmy się dlaczego Gimper nie widzi związku. Ponieważ go tam nie ma? BINGO! A teraz cytat skierowany od Gimpera do Gimpera: "Ręce opadają jak czyta się takie posty" RE: Pogadajmy z Gimperem - Gimper - 28-11-2010 21:04 Quote:O Boziu, serio? Łał, jesteś w czwartej klasie a jednak Ciebie nie nauczyli...ehh...Gdybyś posłuchał dobrze wywiadu wiedziałbyś że chodzę do Technikum Elektronicznego, i nie jestem w czwartej klasie tylko w pierwszej :) Jeżeli już odpowiadasz na całą wiadomość to odpowiadaj na całą a nie na fragmenty które tobie pasują - bo jak przebiję cię argumentami na jeden temat to dziwnie szybko zaczynasz pisać na inny ^^ To mój ostatni post w tym temacie ponieważ zasada netykiety głosi "nie karmić trolla" - każdy twój post coraz bardziej odbiega od tematu głównego jakim jest wywiad i dążysz tylko do oczerniania innych użytkowników, toteż nie widzę sensu dalszego kontynuowania tych dywagacji :) RE: Pogadajmy z Gimperem - RoseXlara - 02-12-2010 14:53 Jak zawsze świetnie |