![]() |
Jakiej muzyki słuchacie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=38) |
RE: Jakiej muzyki słuchacie? - jasny - 16-08-2011 09:39 Hmm co słucham... trudno powiedzieć słucham wszystkiego po trochu to co wpadnie w ucho, ostatnio częściej dubstep i polecam każdemu ten rodzaj muzyki naprawdę świetny ;) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Argemen - 16-08-2011 12:28 Dubstep jest świetny? No przepraszam, nawet ja mógłbym coś takiego nagrać. Pouderzałbym sobie patelnią o blat, nagrałbym to i wrzucił. I mówiłbym, że to dubstep, róznicy nie słychać. Słucham praktycznie wszystkiego, co nie jest dubstepem ani hip-hopem. Te 2 gatunki w ogóle mi nie podchodzą. Moje ulubione gatunki to: Melodic Death Metal Folk Death Metal Hardstyle Klasyka No i jak mówiłem, oprócz tego wszystkie różne różności. Od Soudtracków przez ogarnięty pop do techno. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Verlaiden - 18-08-2011 07:13 Może wyda się to głupie ale słucham każdego gatunku muzyki która wpadnie w ucho. Głównie to słucham: - Rock - Metal - Dubstep Ulubione zespoły: - System of a down - Disturbed - 30 second to mars Nie cierpię polskiego rapu -,- RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Dymo - 18-08-2011 14:32 Zwykle rap (amerykański) czasami pop, a moim ulubionym wykonawcą jest oczywiście 50 cent. Verlaiden też nie cierpię polskiego rapu po prostu mi jakoś w ucho nie wpada. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - themichu - 19-08-2011 10:10 Ja słucham Rocka i Metalu ,a moje ulubione zespoły to Motörhead,Iron Maiden i Black Sabbath. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - TheMaster - 19-08-2011 15:37 ostatnio cały czas słucham Gorrilaz i bloodhound gana ;P RE: Jakiej muzyki słuchacie? - aquillanyyy - 19-08-2011 17:12 Ja osobiście słucham Linkin Park, w ich twórczości mogę znaleźć wszystko. Energia, spokój i coś magicznego. Ogólnie polecam wszystkim, którzy jeszcze nie słuchali ;> RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Iglo16 - 23-08-2011 10:23 Ja lubię wiele gatunków muzyki, głównie Melodeath i metalcore (In Flames, Dark Tranquillity, August Burns Red, Killswitch Engage, Atreyu), ale również nie gardzę rockiem alternatywnym, hard rockiem i "zwykłym" metalem (Metallica, Iron Maiden, Scorpions). Oprócz tego Coma, Myslovitz, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Draconian, The Black Dahlia Murder, Furia, Cradle of Filth - w dwóch słowach "totalna mieszanka" ;) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - panlatarka - 24-08-2011 07:03 Metal(metallica, sabaton) rock(linkin park, sum 41, skillet, rise against) hip hop(chada, parias, molesta, 52 dębiec, rpk, o.s.t.r) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - punio7 - 25-08-2011 07:44 Dlaczego ludzie twierdzą iż Metallica robi metal :/ Toż to rock jest. |