![]() |
Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu (/showthread.php?tid=586) |
RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Minecrat - 13-02-2012 16:39 mam to ale wolę lola i maincraft RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 22-02-2012 23:25 Więc... To jest Joker: ![]() Przywitajmy się: ![]() Hehe wątpie, nie pobijesz Jimba i jego wymyślonej siostry i jej całkiem realnych dzieci on to miał poczucie humoru... Ale chwila Joker ma plan :O ![]() Chwiiiila, a co się stało z poprzednią kulą... ![]() ![]() Nie wiem czy chcesz jego pochwał... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej tam zbyt szybko go oceniasz ![]() Więc, żeby znaleźć kulę potrzebujemy wnieść się do góry. Jak to dobrze, że niedaleko jest... ![]() Oczywiście samolot jest zepsuty. I OCZYWIŚCIE Axel czując niezmierną chęć utwierdzania siebie, że jest bohaterem odpowiedział: ![]() Przypadkiem obok łóżka znajduje się rzeczona bateria, więc po chwili ![]() LECIMY!!!!!!! ![]() tzn pilot leci, Axel tylko ogląda... ![]() ![]() Twarz axela wyraża wiele emocji... Po jakimś czasie (lot to cutscenka, nie miałem nad nią żadnego wpływu), odzyskaliśmy kulę, po czym Axel musiał zdradzić nasz plan pilotowi... ![]() Wspaniale Axel, przyznawać się do oddania w ręce niezrównoważonego komika z dziwnym poczuciem humoru bardzo silnej broni i wymagającej precyzji... odnośnie precyzji... ![]() Już się boicie? To zobaczcie skąd wziąłem jego TWARZ... ![]() CEL?! NA SERIO! CEL?! ![]() ![]() TRAFIŁ :O Drogaaaaaaaaaaaaaaaaaa wolnaaaa Dalej podobno jest ciemno więc: ![]() Na końcu Axel nazywa go przyjacielem... zaczynam się bać... KONIEC POZIOMU 2... Co Wam najbardziej się w nim podobało (przerażało)? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - appareil - 24-02-2012 01:33 Mam klaunofobię, więc chyba całokształt. RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 24-02-2012 12:57 1:11 Joker cały czas się tak kiwa podczas każdej rozmowy... to niepokojące serio... zwłaszcza jak się sam zaczynasz tak kiwać... RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Gik - 24-02-2012 20:00 Jako dziecko bałem się ciemności, tak więc obstawiam, że najgorsze dopiero nadejdzie. RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - aphity - 23-03-2012 20:12 Quote:Co Wam najbardziej się w nim podobało (przerażało)?ostrzał artyleryjski ^^ będą dalsze części? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Gik - 18-04-2012 22:20 OMG, co to będzie, co to będzie?? Ja po prostu MUSZĘ wiedzieć co się dalej stanie z Axelem!! Kiedy poznam ciąg dalszy jego przygód? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Wan1Mas - 18-04-2012 22:28 Zapewne po maturach, lub testach gimnazjalnych. RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - aphity - 03-07-2012 16:24 Jest jakaś szansa na ciąg dalszy? :( |