X
Zagrajmy w...
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. (/showthread.php?tid=306)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - punio7 - 04-07-2011 21:22

Falc00n ciszej stukaj w klawiaturę jak piszesz posty, sąsiadów pobudzisz.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Falc00n - 04-07-2011 21:34

(04-07-2011 21:22 )punio7 Wrote:  Falc00n ciszej stukaj w klawiaturę jak piszesz posty, sąsiadów pobudzisz.

No dobra, może zapędziłem się trochę. Zdarza się.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Hobbit - 28-07-2011 22:55

Lubisz placki?

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - VebVe - 29-07-2011 00:46

Skąd w was tyle nienawiści? To chyba normalne że człowiek chce zarobić na czym co lubi robić. No chyba że macie skrzywione pojmowanie świata i lepiej iść kopać rowy niż zarabiać na własnej popularności i swoim hobby. Co do koszulek niektóre wzory nawet przyjemne, a kupcy się znajdą. Skoro koszulki z daremnymi minkami z komixxów czy inne twory pokroju "jestem hardcorem" sprzedają się w ilościach hurtowych to dlaczego "ale jebło" by nie miało się sprzedawać? Żaden z was w sumie nie podał żadnego sensownego argumentu przeciw oprócz tego że wzory się nie podobają. Czyżby szarpała wami zazdrość i zawiść do JJJ i jego popularności?

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - appareil - 29-07-2011 02:36

W sumie, dopiero koszulka gnojąca Wyborczą zdjęła Przygody z Minecraft ze szczytu popularności, listę najpopularniejszych dominują koszulki JJaya, począwszy od średniawego loga poprzez kradziony kolaż, który wygrał konkurs fanartowy, skończywszy na bardzo charakterystycznych i miłych dla oka creeperach DuDula. Więc ktoś to jednak kupuje.
Dostałem zdjęcia, jak koszulki prezentują się w realu i nie jest źle.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Hobbit2 - 29-07-2011 13:57

Hobbit tak lubię placki z cukrem.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Hobbit3 - 29-07-2011 16:45

Tu niszczę Trolli http://www.youtube.com/user/PanOlimpuZeus

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Lubto - 08-08-2011 23:29

Jezu no to jego konto jego widzowie niech sobie sprzedaje te koszulki i tyle kto bd chciał kupić to kupi

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Lavos - 09-08-2011 07:29

Post nade mną leci jako myśl miesiąca.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Matiz - 09-08-2011 07:49

(09-08-2011 07:29 )LavosCore Wrote:  Post nade mną leci jako myśl miesiąca.
http://www.youtube.com/all_comments?v=7RUE6xzzCyQ
Złote myśli na każdy miesiąc już do końca twoich dni.

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.