![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 01-07-2011 14:00 @ModronCube jak mam zrozumieć twoją wypowiedź "nowszy filmik sonica pokazuje niezłe buractwo" ?? RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 01-07-2011 15:02 Hmm...może tak, że pokazuje buractwo? Zapewne zaraz spytasz o szczegóły, zatem oszczędzę czasu i napiszę, że zapraszania kolegi, który ma wyraźne braki z panowaniu nad emocjami i swoimi ubytkami w kulturze słowa, nie było najlepszym pomysłem. O ile twój własny filmik zalatuje rejdżem, to drugi epatuje chamstwem. Nie wiem na co liczyłeś, publikując coś, co ma zawartość dresiarskiego tekstu z ulicy. Jeśli liczyłeś na zrozumienie czy klarowne przedstawienie swoich racji, to się diabelnie rozminąłeś z celem. RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 01-07-2011 20:59 Wybaczcie moją gwałtowną reakcję, ale... ZAJKA! No do kurwy nędzy, to ty cały czas próbowałeś się zalogować na Wordpressa? No to ja się nie dziwię, że nie chciało cię zalogować. Ja ci cały czas podawałem hasło na FORUM!! Na Wordpressie mogą się logować tylko redaktorzy. For fuck's sake... RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 01-07-2011 21:07 Wali mnie twoja stronka i twoje popieprzone studio. Strona główna jest przeznaczona do aktualizacji i do nowinek ze świata zagrajmy. Duh. Od lutego byłeś zarejestrowany na forum jako MegaZajka i nie było nigdy żadnego Zajkowsky'ego. RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 02-07-2011 01:44 Jeej, Gik w formie! Banuj hejtera!!!11111 RE: MegaZajka zamknął konto - kaszub - 04-07-2011 16:53 O jak przykro. Spóźniłem się na walkę. Modron, masz screeny? RE: MegaZajka zamknął konto - Roofix - 04-07-2011 17:27 Kilka dni mnie nie ma (wyjazdy), a takie zmiany na forum. Coś się zmieniło w sprawie MZ? Jakieś nowości w ogóle w "scenie"? RE: MegaZajka zamknął konto - kaszub - 04-07-2011 18:26 Trzeba się dopytać Gik i Modrona. To oni tu archiwizują wszelkie wypowiedzi. ;] RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 04-07-2011 19:57 Nope, nie mam. Spóźniłem się o kilkanaście minut. RE: MegaZajka zamknął konto - Roofix - 04-07-2011 20:15 Widzę posty Gika, pełne "nienawiści", lecz nie widzę postów Zajki. Te też (Zajka) usunął, tak jak na YT? I czy tak da się na forum? |