![]() |
VVitchaven zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: VVitchaven zamknął konto (/showthread.php?tid=517) |
RE: VVitchaven zamknął konto - CTSG - 10-08-2011 00:03 LavosCore Wrote:Hm, a czy nie jest tak, że przez różne zdania temat płynie własnym torem, nakręca się i tak dalej?Jeśli temat sam w sobie jest interesujący, to tak. Jeśli nie, to dyskutanci uciekają się do podjudzających wypowiedzi (jak ta wymieniona przeze mnie wcześniej). Tym bardziej jeśli jedna strona zdaje sobie sprawę z tego, jak łatwo druga strona ulega takim prowokacjom. I to właśnie dlatego sugeruję, że temat jest na siłę nakręcany. RE: VVitchaven zamknął konto - aBizonxD - 10-08-2011 00:06 (10-08-2011 00:03 )CTSG Wrote:LavosCore Wrote:Hm, a czy nie jest tak, że przez różne zdania temat płynie własnym torem, nakręca się i tak dalej?Jeśli temat sam w sobie jest interesujący, to tak. Jeśli nie, to dyskutanci uciekają się do podjudzających wypowiedzi (jak ta wymieniona przeze mnie wcześniej). Tym bardziej jeśli jedna strona zdaje sobie sprawę z tego, jak łatwo druga strona ulega takim prowokacjom. I to właśnie dlatego sugeruję, że temat jest na siłę nakręcany. Jest na silę nakręcany naprawdę ludzie nie mogą się pogodzić ze zdaniem innych i za nie długo temat o vv się skończy i zaczną się kłótnie (już się zaczynają) miedzy użytkownikami jak dla mnie temat do zamknięcia ;) RE: VVitchaven zamknął konto - Matjas2211 - 10-08-2011 00:10 Jest na silę nakręcany naprawdę ludzie nie mogą się pogodzić ze zdaniem innych i za nie długo temat o vv się skończy i zaczną się kłótnie (już się zaczynają) miedzy użytkownikami jak dla mnie temat do zamknięcia ;) [/quote] Wydaje mi się że zaraz pojawi się nowy gdzie zaczną się kłótnie. RE: VVitchaven zamknął konto - aBizonxD - 10-08-2011 00:15 (10-08-2011 00:10 )Matjas2211 Wrote: Jest na silę nakręcany naprawdę ludzie nie mogą się pogodzić ze zdaniem innych i za nie długo temat o vv się skończy i zaczną się kłótnie (już się zaczynają) miedzy użytkownikami jak dla mnie temat do zamknięcia ;) Wydaje mi się że zaraz pojawi się nowy gdzie zaczną się kłótnie. [/quote] Praktycznie co chwile na tym forum są kłótnie jest tu DUŻO normalnych użytkowników którzy potrafią prowadzić sensowna rozmowę jednakże wystarczy jeden osobnik tak zwany "trrol" i cały watek zamienia się w kłótnie RE: VVitchaven zamknął konto - CTSG - 10-08-2011 00:17 @aBizonxD @Matjas2211: Piszcie proszę normalnie, bo nie da się waszych rebusów czytać. RE: VVitchaven zamknął konto - aBizonxD - 10-08-2011 00:22 (10-08-2011 00:17 )CTSG Wrote: @aBizonxD @Matjas2211: Piszcie proszę normalnie, bo nie da się waszych rebusów czytać. W którym momencie masz problem hmm ?? Jeżeli chodzi Ci o brak interpunkcji to mowie od razu ze nie jestem Polakiem ;) RE: VVitchaven zamknął konto - TheKonZeb - 10-08-2011 09:54 (09-08-2011 21:40 )Etren Wrote:Mogłeś to napisać: "Bo CTSG tak na niego nie mówi choć jest w podobnej sytuacji."(09-08-2011 21:37 )TheKonZeb Wrote:(09-08-2011 21:29 )Etren Wrote:Tak, wiem że o to chodziło, ale te "nawet" tak źle wygląda.(09-08-2011 19:50 )TheKonZeb Wrote:(09-08-2011 17:11 )Etren Wrote: Bo nawet CTSG tak na niego nie mówi.Sory że tak to wyrwałem z kontekstu, ale to było żałosne. To było w stylu tych dzieci co mają JJJ za boga. Ale ja nic nie sugeruję że jesteś jakimś dzieckiem i masz kogoś za boga, po prostu napisałem co mi się skojarzyło(i chyba nie powinienem tego robić). RE: VVitchaven zamknął konto - Lavos - 10-08-2011 10:49 (10-08-2011 00:03 )CTSG Wrote:LavosCore Wrote:Hm, a czy nie jest tak, że przez różne zdania temat płynie własnym torem, nakręca się i tak dalej?Jeśli temat sam w sobie jest interesujący, to tak. Jeśli nie, to dyskutanci uciekają się do podjudzających wypowiedzi (jak ta wymieniona przeze mnie wcześniej). Tym bardziej jeśli jedna strona zdaje sobie sprawę z tego, jak łatwo druga strona ulega takim prowokacjom. I to właśnie dlatego sugeruję, że temat jest na siłę nakręcany. Aha. Czyli odpowiedni charakter tematu wymusza na dyskutantach odpowiednie zachowanie? Jakoś ciężko mi uwierzyć w taki wpływ. Jeśli ta druga strona tak bardzo ulega bólowi dupci, to nic nie jest wymuszane. Bo to oni decydują o własnej reakcji. Nikt ich do jakiejkolwiek nie zmusza. Nadal nie widzę 'nakręcania na siłę'. @aBizonxD Taka uniwersalna rada - to, że nie jesteś Polakiem wcale nie daje tobie przepustki do ignorowania zasad języka polskiego. Nikt nie będzie wymagać tutaj doszlifowanej polszczyzny, jednak faktem jest to, że interpunkcja w polskim pełni istotną rolę - m.in. ułatwia czytanie tekstu. RE: VVitchaven zamknął konto - aBizonxD - 10-08-2011 10:55 A Ty LavosCore musisz wszystko komentować nie potrafisz pogodzić się ze zdaniem innych naprawdę ludzie maja racje co do Ciebie ;] RE: VVitchaven zamknął konto - Lavos - 10-08-2011 11:45 Jej, argumenty ad personam. Pasuję. |