![]() |
My Little Pony: Friendship Is Magic - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: My Little Pony: Friendship Is Magic (/showthread.php?tid=675) |
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 13-10-2011 19:58 Mały apdejt - obejrzałem dwa odcinki nowego sezonu poniaczy. And guess what - nadal kiepsko. Mało tego, mam wrażenie, że nawet gorzej! Schemat i denny poziom naprawdę rażą. Ciekawe ile sezonów wyjdzie, kiedy nawet twórcy uświadomią jaki badziew produkują. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Gik - 14-10-2011 16:59 RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Selevan - 15-10-2011 14:17 (13-10-2011 19:58 )LavosCore Wrote: Mały apdejt - obejrzałem dwa odcinki nowego sezonu poniaczy. And guess what - nadal kiepsko. Mało tego, mam wrażenie, że nawet gorzej! Schemat i denny poziom naprawdę rażą. Znamy już twoją opinię. Nie musisz się powtarzać. @Gik - Hipokryzja bije od ciebie na kilometr. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 15-10-2011 18:28 (15-10-2011 14:17 )Selevan Wrote: Znamy już twoją opinię. Nie musisz się powtarzać.Ciekawym, czy naprawdę zrozumiałeś, do czego odnosił się mój post. Pisałem w innym polskim? Quote:@Gik - Hipokryzja bije od ciebie na kilometr.Jeśli już przy tym jesteśmy, to walisz waćpan butthurtem na kilometr. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Selevan - 15-10-2011 19:05 Wiem do czego się odnosił. Nie wiem tylko dlaczego spodziewałeś się jakiejś radykalnej zmiany. W wielu miejscach można przeczytać ze drugi sezon jest zrobiony w stylu "Więcej tego samego". ad2: Ja? Dlaczego? Bo odpowiedziałem na badziewną prowokację, zamiast ją zignorować ? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 15-10-2011 19:24 (15-10-2011 19:05 )Selevan Wrote: Wiem do czego się odnosił. Nie wiem tylko dlaczego spodziewałeś się jakiejś radykalnej zmiany. W wielu miejscach można przeczytać ze drugi sezon jest zrobiony w stylu "Więcej tego samego".Spodziewałem się czegoś lepszego. Ewolucji. Jakiejś zmiany. Wiesz, tak się dzieje z serialami, które chcą się rozwijać. Quote:ad2: Ja? Dlaczego? Bo odpowiedziałem na badziewną prowokację, zamiast ją zignorować ?Właśnie dlatego, amigo. Właśnie dlatego. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Selevan - 15-10-2011 20:08 Hm. Ludziom się spodobał serial, chcieli więcej tego samego (Pominę tutaj drobiazgi typu "Chcemy aby częsciej występowała postac "X" !), więc dostali. Tak to mniej więcej jak dla mnie wygląda. Quote:Właśnie dlatego, amigo. Właśnie dlatego.Racja, to było niepotrzebne. Przypływ złych emocji. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 15-10-2011 20:11 Co ciekawe, główne tłumaczenie na temat popularności tegoż serialu mogą dać złudny obraz czegoś oryginalnego. Zabawne. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Gik - 15-10-2011 22:35 Przypominam, że dyskutujecie tu o serialu animowanym przeznaczonym dla małych dziewczynek. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 16-10-2011 10:05 Prawda, jednak ja bardziej zwracam uwagę na jego popularność w innej grupie docelowej. |