![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - narcredzik - 07-12-2012 12:04 A te 4k widzów to ile zbierał? Nie subskrybowałem go od początku, a jedynie obejrzałem co tam ma na tym swoim kanale - nie zachwycił mnie. Jakieś challenge coś w tym stylu. Potem tego nie znalazłem. Mam swoje przypuszczenia co do tego, kto może stać za taką rzeczą, ale pozostawię je dla siebie, chyba, że któryś z zaangażowanych w ten incydent sam sypnie. RE: Negatyw zamknął konto - john - 07-12-2012 12:14 (07-12-2012 08:44 )Empirator Wrote: negatyw i Maciek nie mają dowodów na ten fakt, że nie zyskali kasy na tym "wirusie". Problem w tym że oni nie muszą mieć dowodów, bo to oskarżonym się udowadnia winę. Jestem ciekaw jak wygląda historia operacji na ich kontach bankowych - po nitce do kłębka. Swoją drogą to przykre że tyle osób marzy o dużej popularności na yt podczas gdy ktoś łatwym sposobem wypromowany przez większych mając już zapewnioną przyszłość potrafi zniszczyć całą wypromowaną już karierę na yt. RE: Negatyw zamknął konto - MineStiff - 07-12-2012 12:33 @bunny_kou Możesz potwierdzić tożsamość? nie wiem. EDIT: Dobra kolega niżej mnie przekonał. RE: Negatyw zamknął konto - VuZzEy - 07-12-2012 12:43 To bunny. Po pmie na forum odpisala mi na yt. RE: Negatyw zamknął konto - Elwood - 07-12-2012 13:33 Nowy, początkujący YouTuber, wywindowany przez bardziej znanych, okazuje się być nieuczciwym cwaniakiem. Brzmi znajomo? :> RE: Negatyw zamknął konto - appareil - 07-12-2012 13:43 «Otóż i Ja tobie powiadam: Ty jesteś Piotr czyli Skała, i na tej Skale zbuduję Kościół mój, a bramy piekielne go nie przemogą. I tobie dam klucze królestwa niebieskiego; cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi, będzie rozwiązane w niebie». (Mt 16, 18-19) Ogłaszam koniec offtopu, by the way. RE: Negatyw zamknął konto - gremlin - 07-12-2012 13:47 Jak miło, pojawili się już zwolennicy teorii spiskowych :) No, skoro ktoś wypromował Negatywa, to musiał mieć w tym jakiś interes. Nie możemy przecież odrzucić możliwości, że akcja była planowana od kilku miesięcy i jakaś szara eminencja stoi za tym wszystkim, prawda? Podobnie z ludźmi, których oni sami propsowali. Przecież każdy z nich to potencjalny wspólnik oszustów, a może nawet mastermind we własnej osobie. Dobrze, że usunęli swoje kanały, bo pewnie znalazło by się stadko gorących głów gotowe zlinczować każdą osobę przewijającą się w aktywnościach Maćka i Negatywa. @Gwiazdy wątku Możliwe, że nie uzyskaliście żadnych korzyści. Jednak nie uwierzę Wam, że to nie było Waszym celem. Powtórzę jeszcze raz najważniejsze pytanie: kto był autorem trojana? RE: Negatyw zamknął konto - Pl00 - 07-12-2012 15:09 Nie znam się zbytnio, ale od osób trzecich wiem, że za nie wstawianie filmów przez ileś tam tygodni w FullScreen jest kara pieniężna, więc za zamknięcie kanału chyba też powinna być. Jeśli się mylę to niech członkowie Fullscreen mnie poprawią, bo osobiście mnie nie ciągnie do networków ;P RE: Negatyw zamknął konto - VuZzEy - 07-12-2012 15:37 Tak, jest kara za zamknięcie kanału tak samo jak przy wrzucaniu mniej niż 1 filmu na miesiąc ale Fullscreen nie do końca zwraca na to uwagę ;) Co do filmów 'o prawdzie' sam wrzuciłem jeden jako regularny komentarz do CoD'a, ale nie ma tam wszystkich dowodów ;) RE: Negatyw zamknął konto - Greston - 07-12-2012 15:49 Proszę, bardzo ciekawy film na ten temat od Buraczka: http://www.youtube.com/watch?v=busppMDCKwA&feature=g-subs-u Jeżeli to co on mówi jest prawdą, to parę zagadek z przeszłości zostało wyjaśnionych, ale pojawiło się teraz jeszcze więcej pytań... |