Zagrajmy w...
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. (/showthread.php?tid=306)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - nieznany - 11-08-2011 13:29

dla mnie te koszulki sa i smieszne i fajne i co ze sa drogie jjay ma jedne najlepsze filmiki na youtube wiec nie dziwie mu sie ze chce zarobic gdybym mial 100 zl to bym kupil sobie taka koszulke no i co

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - CeyCade - 11-08-2011 15:51

Ja, tam lubię takie koszulki jak Poker Face czy inne tego rodzaju, a więc z chęcią bym kupił koszulkę z creeperem patrzącym na znak zakazu creeperów, gdy bym był w Polsce. I nikt by mnie tu nie "bił". Większość ludzi lubi minecrafta. Ale co prawda to prawda, niektóre z nich są naprawdę żenujące...

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - rafi81 - 13-08-2011 15:17

Gdyby mi ktoś zaproponował kasę za jakieś tam koszuleczki, bo robię na youtube jakąś gierkę,
oczywiście że bym się zgodził jakiś zarobek jest.A nie tam nie ma mojej twarzy.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Sakulos - 14-08-2011 22:52

Rozumiem mieć koszulke z logiem Quake 3 , a koszulke z czymś z minecraft'a xD . Pamiętajmy, że są też osoby młodsze które chodzą w Hanna Śmietana i Hello Kity, więc potencjalny odbiorca jest ;].
Jak ktoś jest młodszy na tym forum to nothing personal :)

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - kacpersz1 - 14-10-2011 17:27

fajne koszulki co wy macie do jjaya pewnie mu zazdroscicie widzow

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - punio7 - 14-10-2011 17:37

Rozumiem iż przed napisaniem tego posta przeczytałeś wszystkie 8 stron tematu i dogłębnie przemyślałeś wszystkie zamieszczone tu opinie.

I ten post nie zawiera ani grama sarkazmu.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - ManyMM - 18-10-2011 09:26

(14-10-2011 17:27 )kacpersz1 Wrote:  fajne koszulki co wy macie do jjaya pewnie mu zazdroscicie widzow

Nie zazdroszcze mu ale są badziewne bez urazy ale większość jego widzów to minecraft'owi no-life'erzy. Wpiszcie sobie na YT: Dlaczego NIE warto grać w minecraft'a [chyba tak to leciało].

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Burmacpl - 06-11-2011 18:38

Przy takiej ilości widzów nie brakuję psycho-fanów JJay'a więc przychody z tego sklepu musi mieć dość wysokie. Dodać do tego trzeba jeszcze program partnerski YT, oraz odjąć od tego koszty studiów... Podsumowując JJay i tak wychodzi z kasą na dość duży +.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Gimper - 06-11-2011 19:13

Jak się ma po 7000zł miesięcznie z partnera to trudno nie wychodzić na +

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Andzia639 - 06-11-2011 19:25

trzeba dodać że ma oryginalne albo od Agory i to są dwa najbardziej dochodowe rozwiązania partnerskie