![]() |
Skąd wzięły się wasze nicki ? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Skąd wzięły się wasze nicki ? (/showthread.php?tid=798) |
RE: Skąd wzięły się wasze nicki ? - Asasinek - 16-03-2013 13:47 Ja jestem fanem serii od Ubisoftu czyli Assassin's Creed.A Asasinek dlatego bo wydawało mi się to jakimś rodzajem zdrobnienia RE: Skąd wzięły się wasze nicki ? - Swvg. - 17-03-2013 22:58 Ogólnie używam 2 nicki:Smok(Przezwisko) oraz SWVG(od słowa "SWAG" dodałem literę "V", zamiast "A" i wyszedł z tego nick ^^). RE: Skąd wzięły się wasze nicki ? - Alkiera - 18-03-2013 20:18 Książka "Jhereg" Steven'a Brust'a posiada 2 charakterystyczne bohaterki Aliere - wysoko postawioną mistrzynie miecza i Kiere - najlepsza złodziejke w mieście. Połączone dały mi Alkiere ^,^ 2 nick to lomork i ma co nie co wspólnego z moim nazwiskiem. RE: Skąd wzięły się wasze nicki ? - Tilowa - 18-03-2013 22:24 Dokładniej nie pamiętam, wydaje mi się że z jakiegoś Anime. Najpierw było Til ale że nick za krótki jak dla Panów z Mojangu to jest Tilowa :3. RE: Skąd wzięły się wasze nicki ? - Mito - 01-04-2013 17:58 Nie mam pojęcia, chyba próbowałem wymyślić nick i przez przypadek wpadłem na ten. |