![]() |
Co to za gra? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Co to za gra? (/showthread.php?tid=1125) |
RE: Co to za gra? - Vic83 - 31-03-2012 15:48 Tak. Twoja kolej. RE: Co to za gra? - appareil - 03-04-2012 01:56 ![]() RE: Co to za gra? - Infelicity - 11-04-2012 14:55 Ponieważ nikt nie odpowiedział na poprzednią zagadkę, przejmuje inicjatywę i zadaje kolejną. ![]() Chłodno przyjęta gra FPS, z elementami science fiction. RE: Co to za gra? - Selevan - 11-04-2012 14:59 Ja znam tą poprzednią grę. Future wars, czyż nie ? RE: Co to za gra? - Infelicity - 11-04-2012 15:02 Cóż, niestety czas poprzedniej zagadki minął. Teraz moja kolej, młahahahaha. A więc zgadujcie. Tak, to Future Wars: Time Travellers na Amigę, Atari ST i DOSa. RE: Co to za gra? - ZNPiesPL - 11-04-2012 15:24 Uhm S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl? RE: Co to za gra? - Gik - 11-04-2012 15:42 @Infelicity "Vivisector: Dusza Bestii"? RE: Co to za gra? - Infelicity - 11-04-2012 16:37 Quote:Uhm S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl? Tak się składa, że Stalker był sporym sukcesem (pomimo wielokrotnie zmienianej daty premiery i elementów gry), so you have missed that one. Quote:"Vivisector: Dusza Bestii"? W dziesiątkę. Grę poznałem dzięki "SiDiEkszynowi", w bodajże 2009 roku (nie pamiętam dokładnie, wiem natomiast, że jeszcze wtedy jako tako kupowałem tą "gazetę" [heh, robię na złość Smugglerowi.] dla samego pisma, nie dla dodanych gierek.) Gra zapadła mi w pamięć przez jej klimatyczne menu (stół z zabandażowaną ofiarą eksperymentu, przechodząc np. do ustawień graficznych widzieliśmy zwierzęce oko ofiary), niestety sam gameplay okazał się dość niestrawny, ot kolejna strzelanka z potworami w tle. Nie wyróżniała się praktycznie niczym, no może przeciwnicy byli oryginalni. No i jeszcze ten genialny przebłysk z wrakiem samolotu i siedzeniem pilota (kto grał, ten wie), które wyrzucało nas jak katapulta na następną część wyspy, ach te nierealistyczne pomysły. Dobra, rozpisałem się o wiele za dużo. Gik, zadajesz. RE: Co to za gra? - Gik - 11-04-2012 18:23 Prościzna: ![]() RE: Co to za gra? - Infelicity - 11-04-2012 18:30 Pachnie japońszczyzną, co oznacza że ja odpadam. Nie te klimaty. |