X
Zagrajmy w...
Zapomniane gry z okolic 2000r. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Zapomniane gry z okolic 2000r. (/showthread.php?tid=128)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - ZaltarPL - 06-04-2012 14:34

Albo jestem ślepy, albo jeszcze nikt nie wspomniał o świetnej, dosyć popularnej wtedy grze Little Fighter 2. Jest to gra typu bijatyka/platformówka.

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - Gustlik385 - 06-04-2012 15:57

Wcale nie zapomniane. Ja ciągle gram w Original War czy tam Stronghold. Od czasu do czasu też w Mafia 1 :)

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - psc1997 - 11-04-2012 02:46

Osobiście polecam gierke FarGate(strategia kosmiczna), równo z 2000 roku :)
Bardzo ciekawa fabuła, zwroty akcji i w ogóle super gra, choć dowiedziałem się o niej stosunkowo nie dawno... Z tamtych czasów(no może ze 2 lata później) bardzo dobrze wspominam Colina McRae 2.0 i Medal of Honor Allied Assault. Sam wychowywałem sie na tych grach :D
A colina miałem nawet oryginalną płytke, ale pożyczyłem jakiemuś koledze i ślad po grze zaginął... a szkoda

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - Paplok - 11-04-2012 19:55

Taką grą jest na pewno Dungeon Keeper. Długa, wciągająca kampania (różnorodne mapy zapobiegają nudzie i monotonii), spojrzenie na pole bitwy z tej drugiej, złej strony i klimat na pewno są plusami tej produkcji. Grafika może i jest 2,5D, niektóre obiekty są 2D, niektóre w łamanym 3D, ale jeszcze da się grać bez wykłuwania oczu :)

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - OmonandTao - 12-04-2012 14:51

A co z pierwszą częścią Gothica, która została wydana w 2001r. Ta gra jest po prostu ponad czasowa. Może nie wygląda tak pięknie jak Skyrim, ale fabułą i pewnie ogromnym sentymentem spokojnie nadgania :)
A o Diablo 2 to nawet nie ma sensu gadać. Wiadomo. Gra z 2000r. a nigdy nie zostanie zapomniana. W tą grę ludzie będą grali przez wiele, wiele lat.

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - DudziPL - 12-04-2012 18:13

Wcześniej już wspomniana gra Robin Hood:Legenda Sherwood. Świetna gra z roku ok. 2002. Potrafiłem przesiedzieć przy niej sporo czasu.

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - EvilScrooge - 13-04-2012 15:52

OmonandTao, Gothic to chyba jeden z najbardziej znanych RPgów zaraz obok Baldur's Gate. Osobiście dużo w to nie pograłem ale od ilości opinii i pochwał na temat tej gry mam już jej dosyć hehe :)

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - Selevan - 13-04-2012 16:41

Hint: Temat brzmi zapomniane gry z okolic 2000r.

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - Gik - 13-04-2012 17:13

Double Agent - podróba Spy vs. Spy

Powodzenia w znalezieniu screenów dobrej jakości oraz jakiegokolwiek gameplay'a na YT.

RE: Zapomniane gry z okolic 2000r. - Paplok - 14-04-2012 14:40

(13-04-2012 15:52 )EvilScrooge Wrote:  OmonandTao, Gothic to chyba jeden z najbardziej znanych RPgów zaraz obok Baldur's Gate.

Niestety (stety?) Gothic jest znany głównie na kontynencie europejskim, dopiero Arcania robiona trochę pod gusta amerykańców i innych mieszkańców globu miała na celu upowszechnienie serii. A przynajmniej z tego co słyszałem.

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.