Zagrajmy w...
Zmiany na forum - sugestie - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Thread: Zmiany na forum - sugestie (/showthread.php?tid=402)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Zmiany na forum - sugestie - Roofix - 21-10-2011 22:58

A po co Ci stare wiadomości?

RE: Zmiany na forum - sugestie - Kern3l - 21-10-2011 23:50

(21-10-2011 22:58 )Roofix Wrote:  A po co Ci stare wiadomości?

Na to jest tyle odpowiedzi... Np. by pamiętać skąd kogoś się zna, co się z daną osobą pisało, itd. itd. Rzecz w tym, że obecnie po osiągnięciu limitu trzeba coś kasować i jeśli nie skasujesz pokaźnej liczby, to co jakiś czas ponownie alarmuje o osiągnięciu limitu.

RE: Zmiany na forum - sugestie - Lavos - 22-10-2011 23:06

Ja mam prostszą - bo Kernel chce. How simple is that.

RE: Zmiany na forum - sugestie - loban1970 - 22-10-2011 23:49

Oj Lavosie Lavosie bezsensu jest ten twój post.

RE: Zmiany na forum - sugestie - Lavos - 23-10-2011 00:23

Aż się zawstydziłem.

RE: Zmiany na forum - sugestie - kaszub - 23-10-2011 16:23

Pogadam o tym z Hogarem.

RE: Zmiany na forum - sugestie - Roofix - 26-10-2011 18:37

Jak na razie wątpię, by ktoś zebrał "limit", więc zdejmowanie go nie ma większego sensu. Ale jak komuś widać zależy...

RE: Zmiany na forum - sugestie - Regolasek - 27-10-2011 20:14

Chciałbym wyjść z inicjatywą założenia podtematu w dziele Filmy. Pod-temat nazwać poszukiwane, pisząc tam tematy będziemy pisali, np.: poszukuję pewnego filmu który leciał ostatnio na TVN, około godziny 21, opowiadał o końcu świata, czy może ktoś zna jego nazwę?
Moim zdaniem by się coś takiego przydało, bo nieraz oglądamy świetny film a potem nie możemy go odszukać bo nie znamy nazwy...

RE: Zmiany na forum - sugestie - kaszub - 28-10-2011 07:53

@Kernel, limit nie zostanie zdjęty, gdyż może to obciążyć serwer. Co chwile ktoś się rejestruje na forum i dla każdego przydzielany jest limit. Utrzymywanie jest po prostu rutynowym zabiegiem. Dla bezpieczeństwa. Jeśli chcesz zachować jakąś wiadomość, rób screeny.

@Regolasek, ja nie mam nic przeciwko. Ale nie wiem czy jest sens. To co leci w TV zawsze można znaleźć w programach telewizyjnych. Wystarczy wpisać w googla i ma się spis programów o konkretnych godzinach w wybranych kanałach. Chyba, że ten temat ma działać coś jak "Zapomniane gry z *** roku". Wtedy sens istnienia tematu jest większy. Poczekamy na zdanie innych.

RE: Zmiany na forum - sugestie - Regolasek - 28-10-2011 13:47

No ale niektórzy dopiero szukają takiego filmu po tym jak na żadnej stronie w programem nie ma już zapisek z tego dnia...