![]() |
Zarabianie - Adsense - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Zarabianie - Adsense (/showthread.php?tid=913) |
RE: Zarabianie - Adsense - Sou - 27-01-2012 10:15 (23-12-2011 20:15 )Andzia639 Wrote: Potwierdzam wypowiedź Kernela odnośnie adsense A czy zanim cię odrzucili nie zaczęli ci masowo wywalać fimów z programu adsense? Jak zgłaszasz partnera to YT przygląda się twojemu kontu. Zapewne jakiś człowiek wchodzi na twoje konto i je sprawdza. Widzi, że większość twoich filmów to gameplay'e które nie mogą brać udziału w programie adsense nie mówiąc już o partnerze. Odrzucają partnera, blokują adsense i pozamiatane;) Nie wiem czy AGORa coś pomoże bo za nich chyba też się w końcu zabiorą. Do sporej ilości produkcji pewnie mają prawa bo coś po podpisywali z wydawcami na rynek polski. Niestety ich pracownicy tworzą również filmy z materiałów do których ani oni ani Agora nie mają praw. Agora powinna pilnować osób i kont, które ma pod siebie podpięte. RE: Zarabianie - Adsense - Andzia639 - 27-01-2012 13:35 Innym sposobem jest uzyskanie "legitymacji" (?) dziennikarskiej np. od gry-online, cd action itd. która jeśli się nie mylę pozwala na wykorzystanie gier do zarabiania RE: Zarabianie - Adsense - Sou - 27-01-2012 14:15 (27-01-2012 13:35 )Andzia639 Wrote: Innym sposobem jest uzyskanie "legitymacji" (?) dziennikarskiej np. od gry-online, cd action itd. która jeśli się nie mylę pozwala na wykorzystanie gier do zarabiania Skąd taka informacja? Legitymacja dziennikarska/prasowa nie ma nic wspólnego z tym czy można coś robić czy nie. Może być przepustką na jakieś eventy. Równie dobrze można gdzieś wejść nie mając legitymacji jeśli ma się akredytacje. Z wykorzystaniem gier do zarabiania to już w ogóle nie ma to nic wspólnego. Wiadomo, że współpraca z redakcjami które współpracują z wydawcami pozwala na bardzo wiele, ale z legitymacją nie ma to nic wspólnego ;) RE: Zarabianie - Adsense - Andzia639 - 27-01-2012 17:08 Dlatego zaraz dopisałem gry-online.pl RE: Zarabianie - Adsense - Sou - 28-01-2012 14:14 BTW ile wy z tego adsense wyciągacie? Ja mam z 1000 wyświetleń dziennie i takie grosze z tego były, że w ogóle wyłączyłem te reklamy żeby widzów nie męczyły jak i tak nic nie dają ;) RE: Zarabianie - Adsense - Andzia639 - 28-01-2012 14:54 ja z dochodu przez adsense (czyli bez partnerstwa) wyciągałem miesięcznie tyle że mi starczyło na dwie nówki miesięcznie. RE: Zarabianie - Adsense - Sou - 28-01-2012 19:14 (28-01-2012 14:54 )Andzia639 Wrote: ja z dochodu przez adsense (czyli bez partnerstwa) wyciągałem miesięcznie tyle że mi starczyło na dwie nówki miesięcznie. A ile masz dziennie wyświetleń filmów? RE: Zarabianie - Adsense - Andzia639 - 29-01-2012 09:28 Jak jeszcze miałem adsense to trzymałem zawsze min.6k z odchyleniem aż do 12k wyświetleń na dzień ale od paru tygodni utrzymuję min.ok.10k z odchyleniem do 16-17k wyświetleń na dzień. Więc tym bardziej żałuję że utraciłem konto adsense w wyniku nadmiernych ambicji spowodowanych chęcią uzyskania partnerstwa czysty youtube'owego RE: Zarabianie - Adsense - Sou - 29-01-2012 09:48 Mhm to nieźle. No ja tak jak pisałem, jak zapisałem się na partnerstwo to YT chyba zaczął sprawdzać konto i masowo wyłączać filmy z adsense. Znaczy masowo... po kilku wyłączeniach sam wszystkie cofnąłem. Wiadomo, że na partnera się sporo czeka, a u mnie zysk z reklam adsense byłby żaden ;o Partner ma automatycznie reklamy we wszystkich swoich filmach i na kanale? RE: Zarabianie - Adsense - Andzia639 - 29-01-2012 09:51 Z tego co CTSG mi gadał swego czasu to także zwykli partnerzy muszą osobno dodawać każdy filmik |