![]() |
MrMaajki - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: MrMaajki (/showthread.php?tid=1041) |
MrMaajki - Majki - 04-02-2012 21:55 Cześć Wszystkim, ja jestem Majki a to taki krótki opis mojego kanału zagrajmerskiego. Narywaniem zajmuję się stosunkowo bardzo mało, lecz każde moje nagrania staram się nagrywać w HD i z stosunkowo dobrą jakością głosu. Serie jakie nagrywam: Gothic I Sacred 2 Fallen Angel Terraria Serie zakończone: Q.U.B.E - zakończona z powodów technicznych, brakuje 2 odcinków, ale mój komp nie da radę ich nagrać. Serie, jakie chcę nagrać: King's Bounty Legenda Mafia I Iron Strategy Amnesia Mroczny Obłęd Chcę również nagrywać takie "RandoGranie" czyli granie co jakiś czas w randomowe gry z mojego 'arsenału' Link do mojego kanału --> Zagrajmy z Maajkim! RE: MrMaajki - Xist - 04-02-2012 23:26 Temat jest niezgodny z regulaminem tego działu. Proszę się z nim zapoznać i dostosować swój temat do jego wymogów. |