![]() |
ViPcIoR - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: ViPcIoR (/showthread.php?tid=1059) |
ViPcIoR - vipcior - 11-02-2012 14:17 Cześć jestem Krzysiek i chciałem wam zaprezentować mój kanał.
Nagrywam Poradniki Pulpitowe, Gameplay i Zagrajmy. Szukam jakiegoś grafika który bo mi wykonał tło na Kanał. Od zeszłego tygodnia wziołem się do nagrywania filmów na serio. Odcinki wychodzą regularnie 1/2 dziennie. Próbuje namówić widzów na LiveStream ale coś mi się nie udaje :( Moje postanowienie to że jak zdobędę 1000 widzów kupię sobie Mikrofon Pojemnościowy. Zagrajmy Skończone: LIMBO(Ukryta Playlista) Portal(Ukryta Playlista) Zagrajmy aktualne: Bastion Zagrajmy Planowane: Nie podaje no bo nigdy nie wiadomo co mi do głowy palnie ale na pewno będzie Bordelands i możę Shank. -->KANAŁ <-- RE: Kanał ViPcIoR'a - Xist - 11-02-2012 14:28 Proszę autora tego tematu o zastosowanie się do regulaminu tego działu. W przeciwnym razie temat zostanie przeniesiony do kosza. Tematy w tym dzialemożna zakładać od 3 napisanych postów - jednak proszę o zapoznanie się z zasadami w wyżej wspomnianym regulaminie. RE: ViPcIoR - vipcior - 11-02-2012 14:46 Zapoznałem się i poprawiłem (mam nadzieje że wszystko). Niestety z co do 2 tygodni konta nie mam tutaj ale mam nadzieje że aktywnością to jakoś nadrobię. RE: ViPcIoR - Sou - 11-02-2012 14:54 Technicznie ok (dźwięk, obraz itd). Bastion tylko przejrzałem na szybko;> |