![]() |
ArhelasPL - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: ArhelasPL (/showthread.php?tid=1087) |
ArhelasPL - arthelass - 20-02-2012 10:01 Witam! Chcę zaprezentować wam swój kanał w którym od niedawna nagrywam let's playe.Liczę na waszą krytykę do której się dostosuję i poprawię to! Jestem osobą z twardymi zasadami oraz inteligentną. Aktualne projekty: -The Elder Scrolls V Skyrim -Shogun 2 Total war(do której zachęcił mnie inny użytkownik a mianowicie Kern3l) -League Of Legends -Minecraft( buduję razem z widzami) -Seria nieskończonych faili( z różnych gier) -Skyrim Poradniki Plany na przyszłe lets playe: -Mass Effect 3(edycja kolekcjonerska) -Warcraft III -Assasin's creed III -Diablo III -Guild Wars 2 -World of Warcraft -Battlefield 3 Wybieram gry które mi się najbardziej podobają, ponieważ najważniejsza jest dobra zabawa! Oczywiście widz zawsze będzie u mnie na pierwszym miejscu, dlatego w miarę rozwinięcia kanału będę robił konkursy itp. Link do kanału:link Pozdrawiam i zapraszam do komentowania i subskryowania! RE: ArhelasPL - kaszub - 20-02-2012 12:24 Dostosuj się do regulaminu. |