![]() |
LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce (/showthread.php?tid=1196) |
LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - kaszub - 10-04-2012 21:29 Taki oto film ukazał się na YouTubie. Zagrajmerzy o zagrajmerach. Bez zbędnego rozpisywania się - link do filmu: Dużo konkretnej treści z punktu widzenia różnych osób. Chyba pierwszy duży "dokument" o polskiej scenie LP. RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Rangy - 10-04-2012 22:13 Ładnie się to ogląda i słucha, tylko zastanawia mnie dlaczego Intrax udzielił drętwego komentarza. :P RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Lavos - 10-04-2012 22:26 Widząc po komentarzach, trolling fail z mojej strony. Damn. Also, dziad mi basy podbił w głosie, jakby sama elektronika nie dość już go paczyła. Pff. I demand satisfaction! RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - TheQuadFour - 11-04-2012 10:54 Tylko zwiększyłem głośność, bo miejscami byłeś odrobinę niezrozumiały. Nic więcej, ale pewnie w połączeniu z elektroniką, jak sam powiedziałeś, wyszło dość dziwnie. W każdym razie, ja jestem zadowolony z Twoich wypowiedzi. RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Sou - 11-04-2012 11:15 Warto to obejrzeć? 44 minuty to kawał cennego czasu a co przewinąłem to ktoś coś smęcił. Są jakieś dobre kawałki?;> RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - kaszub - 11-04-2012 11:17 Ja obejrzałem. To zależy czy zależy Ci, żeby poznać czyjeś zdanie na konkretny temat. RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Sou - 11-04-2012 11:42 (11-04-2012 11:17 )kaszubiak Wrote: Ja obejrzałem. To zależy czy zależy Ci, żeby poznać czyjeś zdanie na konkretny temat. A to sobie chyba jednak podaruje; > RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - CTSG - 11-04-2012 13:55 Quad zawalił nieco montaż nieumiejętnie pracując z różnymi rozdzielczościami. Audio też dostało mocno po dupie sądząc po porównaniu jakości moich wypowiedzi z filmiku z oryginalnymi nagraniami, pewnie zły dobór kodeków dźwięku. Na szczęście materiał ten broni się samą treścią. Ciekawie było posłuchać opinii i poglądów pozostałych osób udzielających Quadowi odpowiedzi. Z mojej strony duży plus za podjęcie się takiego projektu. RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Wan1Mas - 11-04-2012 14:59 Mhy, przesłuchałem w drodze na stację, materiał dobry jako para dokument o zagrajmerach, ( you are not let's players, deal with it) aka zebranie paru opinii ludzi którzy w miarę potrafią złożyć mniej lub bardziej rozbudowane zdanie, przedstawiając subiektywną opinie, o której dyskutować nie mam prawa, co do samego wykonania, dźwięk ssie strasznie, ale da się przeżyć, jestem ciekaw czy w planach jest "druga" część RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Sou - 11-04-2012 15:48 Jak jest to niech ją zrobi ktoś kto potrafi materiał przed uploadem sprawdzić i zauważyć że audio zjebał o_O // Jeśli nie trzeba - nie przeklinamy. :* I sorki, że dopiero teraz. |