![]() |
TheKnitek - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Kosz (/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: TheKnitek (/showthread.php?tid=1213) |
TheKnitek - TheKnitek - 16-04-2012 15:21 Witam. W tym wątku zaprezentuje wam z grubsza mój kanał. Jak na razie nagrywam tylko zagrajmy. Zawsze staram robić się swoje filmy w jak najlepszej jakości ale nie zawsze mi to wychodzi. Postanowiłem zaprezentować swój kanał na tym zacnym forum by otrzymać trochę krytyki i wiedzieć co powinienem poprawić w swoich filmach by docierały do większej liczby odbiorców. Kanał Serie zakończone: - Rajd na Berlin: Cień Stalingradu Serie w trakcie: - Zagrajmy w Maluch Racer 2 - Zagrajmy w Opowieści z Dreszczykiem: Znikająca Autostopowiczka - Zagrajmy razem w Titan Quest - Zagrajmy w The I Of The Dragon Planowane: -Icewind Dale -Detektyw Rutkowski -Lego Star Wars -Alarm for Cobra 11: Nitro -Hired Team: Trial Filmy wypuszczam nieregularnie ale może się to z czasem zmienić w zależności od motywacji i chęci oglądania ich przez widzów RE: TheKnitek - ADominacja - 16-04-2012 15:39 The I of the Dragon: grę słychać za słabo Maluch Racer: 360p? Serio? I komentarz: pomysł fajny, wykonanie słabe. Ogólnie mikrofon trochę kuleje, ale ujdzie. RE: TheKnitek - TheKnitek - 16-04-2012 16:23 (16-04-2012 15:39 )ADominacja Wrote: The I of the Dragon: grę słychać za słabo Według mnie jak na a grę to wystarcza ale jeżeli to tak razi to więcej takich nie nagram. Mikrofon kuleje moim zdaniem przez kartę dźwiękową. A na lepszy sprzęt mnie nie stać jak na razie. W następnych odcinkach The I of The Dragon gra będzie głośniej. Dzięki za opinie przyda się. Czekam na kolejne opinie następnych zainteresowanych. RE: TheKnitek - blackrei089 - 17-04-2012 21:33 Spoko, wklej do tagów yt:stretch=16:9 yt:quality=high u mnie poprawia jakość obrazu. |