![]() |
Gry do let's play - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry do let's play (/showthread.php?tid=1320) Pages: 1 2 |
Gry do let's play - PestyPL - 29-05-2012 12:40 Witam. Od razu mówię, iż nagrywam już let's play z minecraft, ale szukam jakiś innych fascynujących gier i do was zwracam się o pomoc. Proszę doradźcie mi z jakich jeszcze gier mógł bym robić let's play.:D RE: Gry do let's play - Elwood - 29-05-2012 12:53 To chyba powinno być w innym dziale. Po pierwsze - przestań nagrywać Minecrafta. Albo wymyśl coś ciekawszego niż zwykły letsplej. Po drugie - nie reklamuj się pod filmikami znanych osób. Raczej nie przyniesie ci to widzów, bo większość osób widzących taki komentarz kliknie łapkę w dół. Po trzecie - znajdź jakaś ciekawą, ale mało znaną grę, którą już przeszedłeś i wiesz, że mógłbyś na jej temat dużo powiedzieć. Raczej odradzam ci nagrywanie pierwszej serii ,,na ślepo''. Warto wspomnieć, że gra to nie wszystko i twoje nagrania powinny zawierać dość ciekawy komentarz, aby nie nudziły. Dokładnych tytułów nie podam, bo nie sprecyzowałeś, o jaki gatunek gier ci chodzi i jak stare mogą być. Wiem, że o samych grach było tu mało, ale cóż. RE: Gry do let's play - PestyPL - 29-05-2012 13:16 Lubię gry typu sandbox, wyścigowe, strzelanki, rpg itp.. Jak stare? No nie najstarsze mam mocnego kompa(Battlefield 3 na full detalach bez lagów), a co myślisz o symulator farmy 2011 RE: Gry do let's play - Infelicity - 29-05-2012 13:43 Symulator Farmy - nudny sandbox, ciężki do oglądania, z brakiem idealnego komentarza głosowego, który by przykuł widzów do filmu nawet nie próbuj. Odradzam. RE: Gry do let's play - Elwood - 29-05-2012 14:37 O dziwo, w Polsce jest bardzo popularny. RE: Gry do let's play - ADominacja - 29-05-2012 15:38 Patrząc na jego dotychczasowy dorobek, preferencje i opinie stwierdzam, że nie jesteście w stanie dać mu odpowiedzi, którą przyjmie do serca. Ja spróbuję- nagraj asasyna, fajna giera i singla bf3. Siła wyższa, nic nie poradzę. RE: Gry do let's play - Precelek20 - 31-05-2012 19:20 Najprostsza odpowiedz na to pytanie to nagrywaj to co lubisz i co sprawia ci przyjemność a co do komentarza to z czasem się wyrobi. RE: Gry do let's play - punio7 - 03-06-2012 22:07 http://en.wikipedia.org/wiki/2000_in_video_gaming#Notable_releases wybierz coś sobie. RE: Gry do let's play - kristi635 - 15-07-2012 20:19 Ja polecam Mafia 2,świetna produkcja,nie jest zbyt długa ale za to pełna akcji i treściwa nie ma żadnych przedłużaczy rozgrywki akurat w sam raz na LP. RE: Gry do let's play - Kranczer - 18-07-2012 12:34 Nagrywaj grę, którą lubisz, o której możesz dużo powiedzieć od siebie, a nie skopiowane z netu. Oraz taką, której przechodzenie dla cb będzie przyjemnością - i oczywiście zrób aby przyjemnośćia było także dla widzów. |