Zagrajmy w...
Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci (/showthread.php?tid=1364)

Pages: 1 2

Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - dosamek - 11-06-2012 18:16

Tu była reklama, zachowałem for teh lulz
Dołączona grafika

ciach!

Chcesz zasmakować prawdziwej gry? Chcesz poczuć smak pixelowej wojny? Czytaj dalej, a dowiesz się nieco więcej o jednym z najbardziej odwiedzanych i najbardziej popularnych serwerach Minecraft!

Serwer ten został stworzony całkiem niedawno, a już osiągnął liczbę ponad 90+ ludzi dziennie! Nosi on nazwę "ciach!" - nie jest to wielce oryginalna nazwa, ale zostanie ona zapamiętana przez jeszcze długi, długi okres czasu! Przekonaliśmy Cię? A może jednak nie? Tak czy siak, czytaj dalej!

Typ serwera to lubiany przez niewielu Survival, jak i RPG. Każdy gracz ma tam możliwość założenia własnej frakcji, dzięki czemu może zabezpieczyć teren własnej frakcji i wybudować na Nim przykładowo dom, bazę, miasto i tym podobne.

Dodatkowo, by poszerzyć nieco reklamę i pomóc nowym graczom dodam kilka przydatnych komend i ich krótki opis, by każdy gracz wiedział co zrobić, jak, gdzie i kiedy - i w sumie po co.

ciach!

No cóż, to byłoby na tyle. Nie chciałbym was tutaj niczym zanudzać. Po prostu zapraszam was na ten serwer, polecam! Warto!

ciach!

RE: Serwer Survival Majkrafci.pl MINECRAFT Zobacz jak wygląda dobra zabawa. - Lastlighter - 11-06-2012 18:29

Kolejna reklama...

RE: Serwer Survival Majkrafci.pl MINECRAFT Zobacz jak wygląda dobra zabawa. - Jakub - 11-06-2012 20:08

Serwer RPG z minecrafta <3

RE: Serwer Survival Majkrafci.pl MINECRAFT Zobacz jak wygląda dobra zabawa. - appareil - 11-06-2012 20:31

Pociachałem temat, zamiast usuwać. Uznałem, że szczytem lulzu będzie porozmawiać sobie trochę o sprytnych metodach tej bardziej roztropnej części fanów Minecrafta, którzy wymyślają coraz to zabawniejsze sposoby na zgarnianie kokosów na dzieciach, tym razem faktycznie bezpośrednio od nich, a nie przez reklamy. VIP-y, unbany, piraty z sms etc.

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - Gik - 11-06-2012 20:53

Trzecia nieudana reklama.

Czy te głąby nigdy się niczego nie nauczą?

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - Roofix - 11-06-2012 21:32

Pisałem nawet do nich na PW, ale nie odpowiadają. Może by na YT spróbować ich poedukować?

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - Jakub - 12-06-2012 06:33

Albo te serwery "hardcore", że jak zginiesz to musisz się smsem odbanować.

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - carving85 - 12-06-2012 10:56

Ehh a minecraft był kiedyś fajną grą. Niestety przez dzieciarnie dużo ludzi ma do tej gry uraz.
Ja nie ukrywam grałem w minecrafta cały czas lubię od czasu do czasu do niego powrócić ale przez to ile dzieciaków w to gra niestety trochę to odrzuca.

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - Lastlighter - 12-06-2012 15:37

"Minecraft" to po prostu niepotrzebna gra. Niedość że odrzuca grafiką, brakiem fabuły mozolnością to jeszcze zaśmieca nasz ukochany youtube...

RE: Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci - witcher1998 - 13-06-2012 11:41

Lastlighter Wrote:"Minecraft" to po prostu niepotrzebna gra. Niedość że odrzuca grafiką, brakiem fabuły mozolnością to jeszcze zaśmieca nasz ukochany youtube...

Gosciu, dla niektorych nie liczy sie tylko grafika, kazdy ma inny gust, i lubi inne gry. Brakiem fabuly? Obudziles sie na samotnej wyspie, i masz po prostu przezyc, i tyle. Zasmieca nasz ukochany yt? To dzieci zasmiecaja Minecraftem YT, serie fabularne sie przyjma, ale single mody...